€ 589,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Power Box Basic (Systainer3 systeem): set met twee AP 200 accu’s en een AL 301 lader voor gebruik met accuheggenscharen of accukettingzagen voor boomverzorging

De STIHL Power Box Basic (Systainer3 systeem) is een praktisch accessoire dat professioneel werk maar ook veeleisend privéwerk met de STIHL accuheggenscharen of de STIHL accukettingzagen van het STIHL AP systeem vergemakkelijkt. De stevige kunststof box bevat twee STIHL AP 200 accu’s en een snellader AL 301 waarmee je zonder onderbreking kan werken. In deze duurzame STIHL accubox (Systainer3 systeem) in maat S berg je de verschillende elementen netjes en droog op.



Dankzij het T-Loc sluitsysteem kan je de box met één hand openen en sluiten. Het thermogevormde inzetstuk in de box heeft uitsparingen voor de accu’s en de snellader, om de verschillende onderdelen veilig mee te nemen. De handige draaggreep vooraan zorgt ervoor dat je de STIHL Power Box 1 (Systainer3 systeem) comfortabel kan dragen.



De STIHL Power Box 1 (Systainer3 systeem) is compatibel met de STIHL accubox (Systainer3 systeem) maat S, de STIHL accubox (Systainer3 systeem) maat M en de STIHL accubox (Systainer3 systeem) maat L, maar ook met de andere Systainer systemen.



Let op: L-BOXX en Systainer3 zijn niet compatibel.

  • Power Box Basic: opbergbox voor accu’s, maat S, bevat twee AP 200 accu’s en een AL 301 snellader
  • Voor accugebruik met optimale gewichtsverdeling
  • Accubox voor een compact en comfortabel transport van accu’s en een snellader
  • Compatibel met alle accumachines van het AP systeem van STIHL
  • Draaggreep vooraan voor een vlot transport
  • Compatibel met de andere Systainer3 systemen
  • Power-Box 1 met 2x AP 200 accu en AL 301 lader

    Technische details

    Gewicht accu1,3 kg
    Energie-inhoud187 Wh
    Nominale capaciteit volgens IEC 619604,8 Ah

    Service en advies