€ 419,00
inbegrepen € 0,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Accugrasmaaier RMA 248: eenvoudige bediening voor middelgrote oppervlakken

De wendbare accugrasmaaier voor particulieren RMA 248 van STIHL heeft een maaibreedte van 46 cm en is bijzonder geschikt voor het maaien van middelgrote gazons. Dankzij de centrale verstelling pas je de maaihoogte gemakkelijk aan op verschillende niveaus. De accugrasmaaier laat zich moeiteloos bedienen om de vermoeidheid van de gebruiker te verminderen. Ook het lage geluidsniveau en de verminderde trillingen vergemakkelijken het maaien. De stille STIHL accugrasmaaier RMA 248 is ideaal voor tuiniers die waarde hechten aan efficiënt werken in geluidsgevoelige omgevingen. Zijn opvangbox met inhoudsindicatie heeft een volume van 55 l en is gemakkelijk leeg te maken via het deksel aan de bovenzijde. Dankzij het opklapbaar stuur kan je de accugrasmaaier plaatsbesparend opbergen en gemakkelijk vervoeren.

De STIHL accugrasmaaier voor particulieren RMA 248 wordt aangedreven door een accu van het STIHL AK systeem. Deze lichte lithiumionaccu is verwisselbaar en compatibel met alle andere machines in dit systeem en biedt dus een grote werkflexibiliteit. Dankzij de permanent geactiveerde Eco-modus wordt de levensduur van de accu aanzienlijk verlengd. Handig: de leds van de accu laten je met een druk op de knop het oplaadniveau zien. Zo hou je altijd het overzicht.

 • Machine zonder accu en zonder lader
 • Wendbare accugrasmaaier met een maaibreedte van 46 cm
 • Voor geluidsarm gebruik op middelgrote gazons
 • Centrale maaihoogteverstelling in 7 standen
 • Comfortabel werken dankzij grasopvangbox van 55 liter met inhoudsindicatie
 • Langere accuduur dankzij de ecomodus die altijd is ingeschakeld
 • RMA 248 accugrasmaaier

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Opklapbaar stuur
  Opklapbaar stuur
  Grasopvangbox met inhoudsindicatie
  Grasopvangbox met inhoudsindicatie
  Centrale snijhoogteverstelling
  Centrale snijhoogteverstelling

  Technische details

  Snijbreedte46 cm
  Snijhoogte25-75 mm
  Inhoud grasopvangbox55 l
  Werktoerental werkgereedschap3200 omw./min
  Gegarandeerd geluidsniveau LwA96 dB(A)

  Service en advies