€ 169,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Nominale spanning36 V
Gewicht2,7 kg 1)
Geluidsdrukniveau74 dB(A) 2)
Geluidsvermogenniveau89 dB(A) 2)
Trillingsniv. met kunststof snijgarnituur links/rechts4/4 m/s² 3)

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Accukantenmaaier FSA 57: een uiterst lichte krachtpatser

Dankzij zijn uitzonderlijke snijvermogen en zijn lage gewicht is de accukantenmaaier STIHL FSA 57 een waardevolle hulp bij onderhoudswerk in kleine tuinen en voor graskanten. De machine wordt gevoed door een accu van het STIHL AK systeem. Ze is uitgerust met een zeer stille elektromotor en is dus prima geschikt voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen – bijzonder handig voor onderhoudswerk in je tuin of rond het huis.

De STIHL FSA 57 werd ontworpen om je het meest ergonomische gebruik te garanderen: zo kan je de lengte van de buis met één druk op de knop verstellen. Ook de afstandsbeugel is gereedschapsloos verstelbaar. De rubberen handgreep met bedieningshendel vangt een deel van de trillingen op en ligt zeer goed in de hand. De afstandsbeugel klap je naar wens omhoog en omlaag om nauwkeurig en voorzichtig te maaien langs planten, bomen en struiken, maar ook voorwerpen. De machine is standaard uitgerust met de draadmaaikop STIHL AutoCut C 3-2, die je zonder gereedschap kan bijvullen.

Voor de accukantenmaaiers met een draadmaaikop raadt STIHL het gebruik aan van de ronde en stille maaidraad, die niet alleen de geluidsoverlast tijdens het werken vermindert maar ook efficiënter bleek in tests. In vergelijking met een ronde maaidraad gaat de accu tot 10% langer mee voor eenzelfde snijvermogen. Daarom worden de accukantenmaaiers met draadmaaikop van STIHL standaard uitgerust met ronde en stille maaidraden.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoelang je nog kan werken met je accukantenmaaier STIHL FSA 57, maar ook om te weten hoelang het duurt om de gebruikte accu weer op te laden.

FSA 57 zonder accu en lader

Service en advies