€ 113,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Cut Kit 6: set bestaande uit een zaagblad en zaagkettingen voor de kettingzagen MSA 120, MSA 140, MSA 160 en MS 151

Zelfs de beste kettingzaag wordt bot bij regelmatig gebruik. Als je tijdens het werk geen tijd hebt om je ketting te slijpen of als je zaaggarnituur aan vervanging toe is, zijn de STIHL Cut Kits de ideale oplossing voor jou.


Met de STIHL Cut Kit 6 zorg je er proactief voor dat de zaagprestaties van je MSA 120, MSA 140, MSA 160 of MS 151 op een constant hoog niveau blijven. Je kan waar je ook bent, de ketting en het zaagblad van je STIHL kettingzaag volledig zelf vervangen. Raadpleeg voor de montage onze gids voor het vervangen van de zaaggarnituur. Die kan je downloaden via de QR-code op de verpakking van je Cut Kit.


De STIHL Cut Kit 6 voor MSA 120, MSA 140, MSA 160 of MS 151 bevat de volgende onderdelen voor het vervangen van je zaaggarnituur:

        
  • 1 x STIHL Rollomatic E Mini, 1/4" P, 1,1 mm (30 cm) zaagblad

  •     
  • 2 x STIHL zaagketting 1/4" P Picco Micro 3 (PM3), 1,1 mm


Het smalle en lichte zaagblad STIHL Rollomatic E Mini, 1/4" P is ideaal voor snel en precies zaagwerk, zoals struiken snoeien, haardhout zagen of bomen van hun takken ontdoen. De terugslagarme en trillingsarme ketting 1/4" P Picco Micro 3 (PM3) van STIHL is bijzonder plat en smal. Ze biedt een hoog zaagvermogen en is ideaal voor alle zaagwerkzaamheden in de boomverzorging.



De onderdelen van de zaaggarnituur zijn perfect op elkaar afgestemd en verhogen daardoor de betrouwbaarheid van je snoeizaag – zelfs bij langdurig gebruik. Zo profiteer je van maximale prestaties en kan je veilig en handig zonder onderbreking werken dankzij de mogelijkheid om de zaaggarnituur te vervangen.
  • Voor MSA 120, MSA 140, MSA 160 en MS 151
  • Zaaggarnituur voor particuliere en professionele gebruikers
  • Voor een snelle beschikbaarheid en optimale zaagprestaties
  • Bevat het zaagblad Rollomatic E Mini (30 cm) en 2 zaagkettingen 1/4" P Picco Micro 3
  • De kit bevat alle onderdelen om de zaaggarnituur volledig zelf te vervangen
  • Cut Kit 6

    Service en advies