Veilig werken heeft voorrang

Voor STIHL staat goed werk gelijk aan veilig werken. We hebben alle belangrijke informatie over dit cruciale onderwerp samengebracht.

Gehoorbescherming voor werk en thuis

Gehoorbescherming voor werk in de natuur en thuis

Krachtige machines zijn vaak zeer luid. Om ervoor te zorgen dat dit op lange termijn geen probleem wordt, is gehoorbescherming erg belangrijk. Meer informatie over gehoorbeschermingsklassen vind je in dit artikel.
Meer over gehoorbeschermingsklassen
Een bosbouwer in STIHL veiligheidskleding, waaronder de Dynamic Vent-broek (veiligheidsklasse 1), met een kettingzaag

Snijbeschermingsklassen

De juiste kleding biedt je betrouwbare snijbescherming en zorgt voor een lager risico op ongelukken bij professioneel werk met motormachines. Lees meer over onze snijbeschermingsklassen.
MEER OVER SNIJBESCHERMINGSKLASSEN
STIHL SE 133 ME alleszuiger in een werkplaats

Stofklassen

Inzicht in de stofklassen is essentieel bij het kiezen van de juiste stofzuiger, omdat het juiste filtersysteem moet voorkomen dat stof een gevaar vormt voor de gezondheid. We hebben op een rijtje gezet wat je moet weten over stofklassen en veilig werken.
MEER OVER STOFKLASSEN
Drie bosbouwers dragen persoonlijke beschermingsmiddelen voor een houtstapel in het bos.

Veiligheid

Belangrijke veiligheidsinformatie en richtlijnen vind je ook op onze servicepagina's. Hier vind je alle belangrijke informatie over de opslag en verwijdering van speciale brandstoffen, het vervoeren van STIHL accu's en andere informatie en berichten.
Naar de veiligheidsinformatie van STIHL

Meer voor techniekliefhebbers