Veegmachines

FilterIconFilteren

Accessoires


STIHL VEEGMACHINES VOOR EFFICIËNTE REINIGING


Bezem en blik horen tot de verleden tijd: Met de praktische STIHL veegmachines bespaar je een hoop tijd en krijg je zowel thuis als op je werkplaats zuivere resultaten.
EFFECTIEF PADEN EN VLOEREN REINIGEN MET VEEGMACHINES


Met de mechanische STIHL veegmachines en de accuveegmachines zorg je snel en eenvoudig voor zuiverheid. Want met onze hoogwaardige machines breng je heel eenvoudig je paden, parkeerplaatsen of opritten op orde. Hoe dat komt? Heel eenvoudig:  • de machinale reiniging gaat duidelijk sneller: 6x sneller dan met een handbezem

  • een machinale reiniging is ergonomischer voor de gebruiker

  • de machinale reiniging is minder schadelijk voor de gezondheid, omdat er minder stof losgewoeld en dus ingeademd wordt.


Of je nu je eigen perceel onderhoudt of professioneel openbare plaatsen of fabriekshallen reinigt: de veegmachines van STIHL laten grof, fijn, zwaar en zelfs nat vuil vliegensvlug verdwijnen.


DE JUISTE MACHINE VOOR ELKE TOEPASSING


Zowel in je privéomgeving als in kleinere fabriekshallen is een compacte veegmachine het nuttigst: wij hebben hiervoor de beste veegmachines, die geschikt zijn voor de reiniging van oppervlakken tot 300 m². Ze zijn bijzonder licht en dus eenvoudig te transporteren. De nylonborstels zijn weinig onderhevig aan slijtage, zijn geschikt voor binnen en buiten en reinigen dankzij de zijdelingse uitstekende bezem en de borstelneerhouders ook muren of boordstenen.


Als je op openbare plaatsen, sportterreinen of in beurs- of concerthallen instaat voor de netheid, gebruik je het beste een groter model voor oppervlakken tot 1.500 vierkante meter.. De machine is uitgerust met een grotere opvangbak voor vuil en een ruimere veegbreedte en kan daardoor alle professionele uitdagingen aan. Als het werk klaar is, kan je de veegmachine heel eenvoudig ook plaatsbesparend verticaal opbergen.


EXTRA POWER MET DE ACCUVEEGMACHINE


Je werkt met volle kracht dankzij onze accuveegmachine, maar zonder uitstoot en kenmerkende geluiden. Deze veegmachine combineert de voordelen van een professionele veegmachine met Accu Power, made by STIHL. Je kan tot 210 minuten aan één stuk door gebruik maken van de kracht van de elektrische motor om oppervlakken tot 2000 m² te reinigen. Ons topmodel is gemakkelijk te sturen in elke situatie en is ook tijdens langere reinigingswerken krachtenbesparend. Dat is mogelijk dankzij de ergonomische duwhendel, die je gemakkelijk aan je lichaamslengte aanpast.


VEEGMACHINES DIE TOT IN HET KLEINSTE DETAIL ZIJN DOORDACHT


Al onze veegmachines overtuigen met de bekende STIHL kwaliteit en innovatieve techniek die je elke dag een stuk verder brengt. Zo zorgt bijvoorbeeld het STIHL MultiClean veegsysteem ervoor dat de veegmachines de meest uiteenlopende soorten vuil kunnen opnemen. Want de roterende bezemschijven laten niets links liggen als je met de handmatige veegmachine op pad bent. Ook rommel, natte bladeren en drankblikjes of petflessen belanden zeker in de opvangbak van de machine. Met de MultiClean PLUS veegmachine, waarin een extra bezemrol is geïntegreerd, heb je ook geen moeite met het fijnste stof. Bij de professionele modellen zorgen bovendien een omringende afdichtingsrand en twee luchtfilters in schuim ervoor dat zelfs de fijnste partikels niet uit de veegbak ontsnappen.


Door de centrale hoogteverstelling kunnen de veegmachines van STIHL zich aan de verschillende ondergronden aanpassen. De zijdelings uitstekende bezem en de borstelneerhouders zorgen ervoor dat zelfs alles tegen de muren, plinten of boordstenen zuiver wordt en het grove vuil geen kans maakt. Daarvoor zorgen met name ook de nylonborstels die weinig aan slijtage onderhevig zijn en die van 4 jaar garantie genieten. De hoge houdbaarheid van de machines bevestig en verleng je zelfs zelf door een regelmatig onderhoud met STIHL siliconenspray. Breng de spray na ongeveer tien bedrijfsuren aan, zodat de machine vlot blijft werken met zo weinig slijtage.


Let op: STIHL siliconenspray laat bewust een blauwe kleur achter. Dat is een zichtbaar bewijs dat er geen andere middelen werden gebruikt en garandeert zo, dat de aandrijving van de veegmachine niet werd blootgesteld aan vetten of oliën.