Doorslijpers / bandenzagen

FilterIconFilteren

Accessoires


STIHL BANDENZAGEN VOOR DE HARDSTE MATERIALEN


Of je nu beton, steen, asfalt of bouwstaal bewerkt: Met de stevige bandenzagen van STIHL slijp je zelfs de hardste materialen precies en betrouwbaar door op het bouwterrein, bij wegenwerken of tijdens reddingswerk.PRECIEZE ZAAGSNEDEN MET ONZE DOORSLIJPERS


Doorslijpers van STIHL zijn altijd het juiste gereedschap als je op bouwterreinen, in de tuin- en landschapsbouw of tijdens reddingswerk nauwkeurig moet zagen in harde materialen, zoals asfalt, beton of staal. In ons assortiment kan je daarom kiezen tussen verschillende modellen. Wij letten erop dat je altijd een even hoog vermogen als een hoog werkcomfort ter beschikking hebt. Ook om die reden vind je onze bandenzagen vaak bij de uitleendiensten van professionele bouwmachines.


 

 


KRACHTPATSERS OP BENZINE


Onze benzinedoorslijpers zijn universeel inzetbaar en omvatten het volledige vermogenspalet dat onder meer bij bovengrondse en ondergrondse werken en de wegenbouw of voor reddingswerk nodig is. Zelfs extreem harde materialen kan je dankzij de krachtige STIHL 2-MIX-motoren precies doorslijpen. Alle STIHL motordoorslijpers op benzine beschikken over dezelfde uitgekiende STIHL techniek:  • Ook als je met de vrije hand slijpt, zorgt het ergonomische greepdesign en het STIHL antivibratiesysteem voor precieze resultaten.

  • Bij enkele modellen kan de watertoevoer dankzij een elektronische waterregeling aangepast worden via een toetsenbord.

  • Alle STIHL doorslijpers zijn uitgerust met een longlife-luchtfiltersysteem met inbegrip van een innovatieve cycloonscheider.

  • Bij enkele modellen zorgt de elektronisch geregelde injectie STIHL Injection (i) voor een constant optimaal loopgedrag en een extra laag brandstofverbruik.

  • Dankzij de handmatige brandstofpomp (purger) zijn er bij alle machines minder bewegingen nodig.

  • De STIHL ElastoStart om schokvrij te starten is standaard ingebouwd bij enkele motordoorslijpers. De functie kan bij alle machines achteraf worden ingebouwd.


EMISSIEVRIJE ALTERNATIEVEN: ACCUDOORSLIJPERS


Onze accudoorslijpers overtuigen ook doordat ze eenvoudig te hanteren zijn en precies en zuiver doorslijpen, zowel binnen als buiten. En niet alleen bij bovengrondse en ondergrondse werken, ook tijdens handwerk in de bouw of in de tuin- en landschapsbouw heb je met deze emissievrije variant een helper die je voor veel klussen kan inzetten. Dankzij de STIHL lithiumionaccu en een onderhoudsarme EC-motor kan je je volledig op je werk concentreren. Ook de accuvariant van onze bandenzaag beschikt, net zoals de machines op benzine, over een wateraansluiting en een ergonomische gevormde handgreep. Door de asblokkering kan je de doorslijpschijven heel gemakkelijk verwisselen.


Bekijk de STIHL bandenzagen eens grondig en kies het model dat het beste bij jouw doeleinden past.


ACCESSOIRES VOOR BANDENZAGEN


Voor nog meer toepassingsmogelijkheden en om het werk nog lichter te maken hebben we voor jou verschillende accessoires voor doorslijpers beschikbaar: van de slijpwagen, waarop je je met de hand geleide STIHL doorslijpmachine monteert en dan tot op de millimeter nauwkeurig kan sturen, tot de diepte-aanslag en hoogwaardige diamant- en kunsthars-doorslijpschijven.