¡MOW® robotmaaiers

FilterIconFilteren

AccessoiresWIL JE GRAAG EEN ROBOTMAAIER KOPEN?Overweeg je een robotmaaier te kopen? Bij STIHL begrijpen we dat elke tuin en elke gebruiker uniek is. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment grasrobots aan die voldoen aan diverse behoeften. Of je nu een kleine stadstuin hebt of een uitgestrekt gazon, onze robotmaaiers zijn ontworpen om jouw gazon met gemak te onderhouden. Bij het kopen van een maairobot zijn er echter enkele belangrijke overwegingen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze door enkele tips te delen die essentieel zijn bij de aanschaf. Ontdek de ideale robotmaaier voor jouw specifieke behoeften en leer waar je op moet letten om het perfecte model te kiezen. STIHL staat garant voor kwaliteit en innovatie, zodat je met vertrouwen de stap kunt zetten naar het kopen van de juiste robotmaaier voor jouw tuin.STIHL ¡MOW® ROBOTMAAIERS: LAAT JE GAZON AUTOMATISCH MAAIEN


Maai je gazon nooit meer zelf. Dat kan met de STIHL iMOW® robotmaaier. Jij kan lekker ontspannen en genieten van je mooi onderhouden gazon, terwijl de moderne techniek het werk van je overneemt.
BESPAAR TIJD MET EEN MAAIROBOT VAN STIHL


De kern van elke tuin is het gazon. Maar dat is ook het deel dat het meeste onderhoud nodig heeft en dus de meeste tijd opeist. Met een iMOW® robot grasmaaier kan je je tijd in de toekomst aan iets anders besteden. Want de intelligente tuinhulpjes maaien zelfstandig het gras, omzeilen betrouwbaar obstakels en kunnen zonder problemen hellingen aan van 35 tot 40 procent. Door de accu-aandrijving zorg je milieuvriendelijk voor het onderhoud van je gazon en dat gebeurt zo stil dat je buren niet gestoord worden.

Afhankelijk van wat je nodig hebt vind je in ons assortiment modellen voor kleine gazons en voor grote plantsoenen tot 5000 vierkante meter. Onze robotmaaiers maaien tot 150 minuten aan één stuk en keren om op te laden automatisch terug naar hun dockingstation. De automatische grasmaaiers kunnen dankzij hun intelligente laadsysteem zelf beslissen of ze voor de volgende maaiklus een snelle laadbeurt nodig hebben of niet. Als de accu dan voldoende is opgeladen, doen de kleine krachtpatsers gewoon verder waar ze gestopt waren.

Overigens zijn alle iMOW® robotmaaiers tegelijk ook mulchmaaiers zonder grasopvangbox: Het versnipperde gras belandt gewoon weer op het gazon. Daarbij bemest het de ondergrond en geeft het voedingsstoffen terug. Het gemaaide gras hoeft op die manier niet te worden afgevoerd. Terwijl je je dus lekker ontspant en met andere dingen bezig bent, neemt je iMOW® het volledige gazononderhoud over.


MET DE ROBOTMAAIER VAN STIHL NAAR EEN SLIMME TUIN


Is het niet mooi te zien hoe je gazon vanzelf onderhouden wordt? Om toch altijd de volledige controle over je iMOW® te houden, is er naast het bedieningspaneel op de grasrobot ook de gratis iMOW® app voor onze robotmaaiers met app besturing. Zo bedien je je grasrobot ook als je niet thuis bent of gewoon vanuit je ligstoel. In de app kan je de maaitijden bepalen, gegevens over de prestaties bekijken, maaischema’s samenstellen op basis van het weerbericht of met de geïntegreerde regensensor vastleggen, bij welke neerslaghoeveelheid de iMOW® maait. Je kan de iMOW® app gratis downloaden in de Google Play Store voor Android en in de Applestore voor iOS-toestellen.

Je hoeft tijdens de bediening geen rekening te houden met de wind en het weer, want intelligente sensoren zorgen ook bij machines zonder appfunctie ervoor, dat je robotmaaier weer naar het laadstation gaat als het begint te regenen. De stevige afdekkap beschermt de iMOW® betrouwbaar tegen alle weersomstandigheden. Als het slechte weer is overgetrokken, gaat de iMOW® gewoon verder met maaien zoals gepland.

En ook over zaken als veiligheid en bescherming tegen diefstal is goed nagedacht voor de iMOW® robotmaaier: als een iMOW® wordt opgetild, stopt het mes automatisch. Je kan je machine bovendien vergrendelen met een pincode. In geval van verlies helpt de geïntegreerde gps-lokalisering ook om de exacte positie van de machine met de iMOW® app te bepalen.


SMARTHOME BEDIENING


Bepaalde STIHL iMOW® robotmaaier modellen kunnen met bepaalde smarthome systemen gecombineerd worden. Je maairobot kan zo onafhankelijk van plaats en tijd starten, stoppen of een analyse uitvoeren.


TIPS VOOR DE INSTALLATIE VAN JE ¡MOW® ROBOTMAAIER


Voor de installatie van je robotmaaier heb je een installatiekit nodig waarin ook de begrenzingsdraad zit. Als je het dockingstation opstelt, moet je erop letten dat je het op een effen ondergrond zet. Zo kan de iMOW® robotmaaier altijd veilig binnenkomen. Je legt de begrenzingsdraad het beste waar er geen fysieke grenzen zijn voor de iMOW®: dus bijvoorbeeld aan de overgang naar bloemperken. Je vindt de installatiekits voor terreinen van verschillende omvang samen met nog meer nuttige accessoires voor robotmaaiers.


Robotmaaier kopen en prijzen vergelijkenHet aanschaffen van een robotmaaier is een slimme investering voor wie van een prachtig, moeiteloos onderhouden gazon wil genieten. Maar met zoveel verschillende grasrobot prijszen op de markt kan het lastig zijn om te bepalen welke robotgrasmaaier het beste bij jouw behoeften past. Bij STIHL begrijpen we dat de juiste keuze essentieel is. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment robotmaaiers met prijs variërend van € 1000 tot € 4500.Bij het overwegen van welke robotmaaier te kopen, is het belangrijk om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de functies en specificaties die aan jouw eisen voldoen.Om je te helpen bij je beslissing, bieden we niet alleen hoogwaardige robotgrasmaaiers, maar ook handige accessoires en installatiekits. Deze kits bevatten alles wat je nodig hebt, inclusief begrenzingsdraad, om je iMOW® robotmaaier snel en gemakkelijk in te stellen.Bovendien, voor degenen die prijsbewust zijn, bieden we een breed scala aan prijsopties, zodat je zeker een model vindt dat bij je budget past. Of je nu op zoek bent naar informatie over 'welke robotmaaier te kopen' of 'grasrobot prijzen', bij STIHL helpen we je bij het vinden van de perfecte robotmaaier die past bij jouw behoeften en je gazon moeiteloos onderhoudt. Met onze uitstekende klantenservice en hoogwaardige producten, kan je met vertrouwen je robotmaaier kopen, wetende dat je een slimme investering doet voor de toekomst van je gazon.We hopen dat deze informatie je helpt bij het maken van de juiste keuze bij het kopen van een robotmaaier. Als je nog meer vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met een STIHL dealer in je buurt.ONDERHOUD VAN JE ROBOTGRASMAAIERHet onderhouden van je STIHL iMOW® robotmaaier is essentieel om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft presteren en je gazon in topconditie houdt. Voor gedetailleerde tips en richtlijnen over hoe je je grasrobot het beste kan onderhouden, verwijzen we je graag naar onze uitgebreide gids over robotmaaieronderhoud. Deze bevat waardevolle informatie over het reinigen en winterklaar maken van de robotmaaier. Klik hier om naar onze onderhoudsgids voor robotmaaiers te gaan, zodat je robotmaaier in topconditie blijft en blijft bijdragen aan een prachtig gazon.MAAK JE EIGEN ROBOTMAAIER GARAGEBescherm je STIHL iMOW® robotgrasmaaier tegen de elementen en geef hem een veilige en stijlvolle thuisbasis door je eigen robotmaaier garage te bouwen. Of je nu handig bent met houtbewerking of graag wat wilt experimenteren, onze gids voor het maken van een robotmaaier garage biedt stapsgewijze instructies en inspiratie voor het creëren van een op maat gemaakte opbergplaats voor je grasrobot. Ontdek onze tips en ideeën voor het ontwerpen en bouwen van deze handige accessoire voor je robotgrasmaaier op onze pagina en geef je tuin een extra vleugje functionaliteit en stijl.