Doe je voordeel met ons tuinadvies

Onderhoud van een tuinmachine: STIHL accuheggenschaar HSA 56 wordt met een borstel gereinigd

Gebruik en onderhoud

Bij ons vind je tuinadvies voor het onderhoud van je accumachines en voor het gebruik van kettingzagen, kantenmaaiers, grasmaaiers, heggenscharen en robotmaaiers. Denk bijvoorbeeld aan de installatie van je iMOW®, het opbergen van een kantenmaaier en het zagen van brandhout.
Meer lezen over werkmethode en machineonderhoud
Tuinonderhoud in groene tuin met stoel op de voorgrond en tuinhuisje op de achtergrond

Tuinonderhoud

Een goed onderhouden gazon, dat is de trots van elke tuinier. Behalve tuinadvies voor gazononderhoud vind je bij ons ook richtlijnen voor het onderhoud van hagen en bomen. Bovendien ontdek je hoe je tuinafval correct afvoert, hakselen en composteren inbegrepen.
Meer lezen over tuinonderhoud
Vrouw met veiligheidsbril zaagt een boomschijf met de STIHL accusnoeizaag GTA 26

Doe-het-zelf projecten

Wil je zelf meubels maken? Wij hebben voor jou stappenplannen voor de bouw van houten meubels zoals een tuinbank en een tafel opgesteld. Ook voor zelfgemaakte decoratie vind je bij ons handleidingen: om een hart uit hout te snijden, een kerstboom te maken en andere creatieve projecten.
Meer lezen over doe-het-zelfprojecten
Vrouw tijdens de reiniging van tuinmeubelen met een STIHL hogedrukreiniger

Buitenreiniging

Vocht, vuil en verschillende weersomstandigheden hebben invloed op de duurzaamheid van alle oppervlakken. Hier ontdek je hoe je terrassen en meubels uit hout, metaal of kunststof met eenvoudige middelen reinigt en onderhoudt, zodat je er lang plezier aan hebt.
Meer lezen over buitenreiniging

Meer voor techniekliefhebbers