Bouwsector

Onze professionele STIHL machines zijn niet voor niets te vinden op bouwterreinen over de hele wereld. STIHL levert namelijk de kracht, robuustheid en prestaties die je op de bouwplaats nodig hebt. Bovendien krijg je altijd deskundig advies en een persoonlijke service.

Iemand in veiligheidsuitrusting aan het werk met een doorslijper

Machines voor de bouw

Slijpschijven van STIHL

STIHL TS 500i benzine-doorslijpers op een bouwplaats

Nauwkeurig, robuust en betrouwbaar

De slijpschijven van STIHL voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en kunnen in principe in twee categorieën onderverdeeld worden: met kunsthars gebonden slijpschijven en diamantslijpschijven. In dit artikel hebben we alles samengevat wat je moet weten.

Op zoek naar een lokale STIHL dealer?

Veilig werken met STIHL

Drie mannen in STIHL veiligheidsuitrusting en met STIHL accumachines naast de geopende bagageruimte van een voertuig, op de achtergrond een stapel hout

Veilig en gezond werken

STIHL hecht veel waarde aan veilig werken en bescherming van de gezondheid. Wij informeren je over de belangrijkste beschermende maatregelen en veiligheidsmaatregelen, zodat jij en je medewerkers zorgeloos en gezond kunnen werken.

Van top tot teen goed beschermd

STIHL beursstand met kettingzagen en veiligheidsuitrusting

STIHL beleven: beurzen en evenementen

Wil je meer te weten komen over STIHL en onze professionele producten? Bezoek ons dan op een beurs bij jou in de buurt. Wij verheugen ons je er persoonlijk te ontmoeten! Hier vind je actuele informatie over de komende beursdatums.

Meer diensten