Accessoires voor kettingzagen / motorzagen

Accessoires

OPTIMAAL UITGERUST DANKZIJ STIHL KETTINGZAAG ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Voor het juiste onderhoud en de juiste bescherming van je motorzaag vind je bij ons de geschikte STIHL kettingzaag onderdelen en accessoires.

KETTINGZAAG ACCESSOIRES: LANG LEVE DE MOTORZAAG

STIHL is wereldwijd het best verkochte merk voor benzinekettingzagen. Want elke dag opnieuw overtuigen onze STIHL kettingzagen met hun kwaliteit, vermogen en hun uitgebreide toepassingsmogelijkheden. Dat wordt mogelijk gemaakt, niet alleen door de zagen zelf, maar ook door de veelzijdige en hoogwaardige STIHL kettingzaag accessoires. Daarbij horende hulpmiddelen die je ondersteunen bij je werk en bij het onderhoud van je kettingzagen. Ook voor jouw bescherming bij het gebruik en de bescherming van de kettingzaag zelf bieden wij veelzijdige oplossingen aan.

ONDERDELEN VOOR DE KETTINGZAAG: STIHL ZAAGKETTINGEN EN ZAAGBLADEN

Voor de hoogste precisie en exacte zaagsneden in elke werksituatie vind je bij ons zaagkettingen en zaagbladen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Altijd topkwaliteit en met componenten die optimaal op elkaar zijn afgestemd. Want wij ontwikkelen en produceren onze zaaggarnituren zelf, zodat we wat betreft zaagvermogen, zaaggedrag, terugslaggedrag en slijtvastheid altijd het beste kunnen bieden.

Met STIHL kettingzaag onderdelen, zoals zaagbladen, garandeer je een optimale omzetting van het motorvermogen in zaagvermogen. Hierbij zetten wij bij al onze modellen consequent in op uitgekiende technieken en doordachte lichte constructies. Zo heb je bij de meest uiteenlopende toepassingen, zoals bijvoorbeeld de oogst van hout, tijdens het carven of tijdens het zagen van haardhout altijd een uitgewogen balans.

KETTINGZAAG ACCESSOIRES: PERSOONLIJKE VEILIGHEIDSUITRUSTING

Wij raden je aan om tijdens het gebruik van kettingzagen de veiligheidsuitrusting te dragen die in de gebruiksaanwijzing wordt vermeld. Daarbij horen afhankelijk van de situatie onder meer laarzen met snijbescherming, snijbestendige broeken, werkhandschoenen, veiligheidsbrillen, gehoorbeschermers, helmsets en nog veel meer. De beschermende kleding onderscheidt zich door een hoog draagcomfort en wordt altijd onder praktijkomstandigheden getest.

KETTINGZAAG TOEBEHOREN: BESCHERMING VOOR DE MOTORZAAG

Als je klaar bent met het werk of je gaat naar de volgende locatie, dan moet je er altijd op letten dat je je motorzaag veilig en proper transporteert. Regel één na het gebruik: Breng de kettingbescherming aan. Zo bescherm je jezelf tegen verwondingen, bescherm je de zaagketting tegen vuil en beperk je tegelijk het olieverbruik. Als je model een bijzonder lang zaagblad heeft, maak dan gewoon gebruik van onze kettingbeschermingverlenging. Op die manier worden ook zaagbladen van meer dan 90 cm beschermd. Bij kettingzagen met zaagbladlengten van minder dan 45 cm kan je ook onze stevige kettingzaagkoffer of de veelzijdige STIHL kettingzaagdraagtas gebruiken.

ENERGIE VOOR EEN PROBLEEMLOOS GEBRUIK

Voor de STIHL benzinekettingzagen zijn er verschillende brandstoffen beschikbaar. Er blijven amper residu’s achter na het verbranden en je houdt de slijtage zo laag mogelijk. Het tanken van de kettingzagen gaat eenvoudig en veilig met ons vulsysteem. Onze soorten motorolie overtuigen met hun uitstekende smeereigenschappen, zoals bijvoorbeeld de STIHL tweetaktmotorolie HP Ultra. Om je ketting optimaal te smeren en tegen slijtage te beschermen, bieden wij verschillende soorten zaagkettingolie aan, bijvoorbeeld de STIHL zaagkettingolie Synthplus.

Daarnaast hebben wij voor de STIHL accukettingzagen, afhankelijk van het type, de geschikte accu’s en acculaders in voorraad.

KETTINGZAAG TOEBEHOREN: ZAAGHULPSTUKKEN OM COMFORTABEL TE WERKEN

Met de geschikte houder voor je kettingzaag kan je hulpmiddelen zonder gereedschappen monteren, zoals bijvoorbeeld de STIHL laser 2-in-1. Met behulp van de laser kan je betrouwbaar de valrichting controleren en comfortabel even lange stukken hout zagen.

Eveneens een grote zaaghulp: de STIHL zaagbok. Onze houten zaagbok en de metalen zaagbok overtuigen door een stabiele constructie, een probleemloos transport en een eenvoudige opslag dankzij het geïntegreerde klapmechanisme en maataanduidingen om gemakkelijk op lengte te snijden.

KETTINGZAAG ACCESSOIRES: GEREEDSCHAP VOOR ONDERHOUD VAN HET GARNITUUR

Met ons assortiment voor het onderhoud van garnituur breng je je kettingzaag in een handomdraai in orde. Hiervoor bieden wij je een ruim assortiment vijlen, vijl- en controlekalibers, speciale slijpmachines en veel meer. Daarbij horen ook onze praktische complete sets, waarmee je altijd alles wat belangrijk is bij de hand hebt. Onze STIHL combisleutel zorgt ervoor, dat je zonder moeite en met succes kettingen opspant en kettingen, zaagbladen en bougies verwisselt. Een praktische multifunctioneel gereedschap heeft alles wat je nodig hebt om de carburator in te stellen en moeren te reinigen. Daarnaast heb je ook nog nuttige hulpmiddelen, zoals bewaarboxen voor zaagkettingen, vijlen, vijlbokken en veel meer.


Ook belangrijk om te weten: Bij het onderhoud hoort zowel reinigen als smeren. Opdat je kettingzaag en zaaggarnituur na langdurig gebruik nog steeds hun deugdelijkheid bewijzen, heeft STIHL hoogwaardige reinigingsmiddelen en smeervetten ontwikkeld.