Tips voor het werken met een kettingzaag

Onze tips leggen uit waarop je moet letten voor het gebruik en na het gebruik van de kettingzaag, en laten zien waaraan je met de kettingzaag kan werken.

Tips vóór het gebruik van je kettingzaag

Voordat je met de kettingzaag begint te werken, moet de machine vakkundig voorbereid worden. Raadpleeg daarvoor de betreffende gebruiksaanwijzing. Als je ook nog de juiste beschermende kleding draagt, staat niets je project meer in de weg.

 

Tips na het gebruik van je kettingzaag

De kettingzaag liep, het project is gelukt en nu is het tijd voor onderhoud. Als je je machine zorgvuldig reinigt, onderhoudt en opbergt, zal deze je lang goed van dienst zijn.

 

Werken met de kettingzaag

Er liggen veel spannende projecten klaar voor je gebruiksklare kettingzaag. Je kan bijvoorbeeld zelf een insectenhotel of een houten plantenbak maken, of zelfs een nieuwe passie voor houtsculpturen ontdekken.

Sporthouthakkers op het podium tijdens het STIHL TIMBERSPORTS® World Championship 2018 in Liverpool

STIHL TIMBERSPORTS® SERIES

Al in 1985 heeft ANDREAS STIHL AG & Co. KG de STIHL TIMBERSPORTS® Series in het leven geroepen als een serie competities in de VS. Inmiddels is de serie uitgegroeid tot de koningsklasse in het sporthouthakken. Ook in Europa. 

Projecten voor je kettingzaag