VAKBEURZEN

De beursstand van STIHL

We zijn regelmatig aanwezig op vakbeurzen. Beleef STIHL producten zelf en kom meer te weten over nieuwe producten en innovaties. Hier vind je alle actuele datums van de vakbeurzen waar we aanwezig zullen zijn. Zo weet je precies wanneer je ons kan bezoeken op onze beursstand.

Groene Sector Vakbeurs, Hardenberg, Nederland

09.01 - 11.01.2024

De Groene Sector Vakbeurs is met 320 exposanten hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. 

  • Netwerken
    Ontmoet bestaande én nieuwe relaties.
  • Innovatie
    Na een bezoek aan de vakbeurs ben je weer op de hoogte van de nieuwste machines, wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen binnen de groene branche.
  • Kennis en Inspiratie
    Tijdens kennissessies en interactieve workshops geven diverse sprekers hun visie op relevante onderwerpen.

Demo Forest, België

30.07 - 31.07.2024

Demo Forest is een uniek evenement op een terrein van ongeveer 120 ha. Het is een evenement met 160 exposanten en 40.000 bezoekers, van wie een grote meerderheid professionals.

Op het programma van dit evenement met een bijzonder interactief karakter : 4 polen met toelichtingen van deskundigen, conferenties-debatten, internationale kampioenschappen, wedstrijden.

Demo Groen, België

08.09 - 10.09.2024

Demo Groen is de grootste Belgische openlucht demonstratie van materiaal voor tuin en groene zones, sportvelden en stadsreiniging.

Vakmensen doen op Demo Groen inspiratie op, ontdekken er innovaties en schaven er hun kennis bij, terwijl ze hun netwerk en contacten verder uitbreiden. Als je op zoek bent naar nieuw professioneel materiaal, dan is Demo Groen de ideale gelegenheid om een marktoverzicht te krijgen, offertes aan te vragen of demo’s te volgen.

Groentechniek Holland, Nederland

11.09 - 14.09.2024

Groentechniek Holland is dé grootste groen/grijze vakbeurs van Nederland. In 2022 zagen meer dan 55.000 bezoekers op een uitverkocht beursterrein van 22 voetbalvelden meer dan 5.000 trekkers, machines en gereedschappen van meer dan 500 merken.

Beproefde beursonderdelen keren terug, zoals de uitreiking van de Bronzen Sikkel voor innovaties in de agrosector en het Gouden Klavertje Vier voor de meest opvallende vernieuwingen in de groensector. In themapaviljoens is op  altijd aandacht voor actuele onderwerpen, zoals de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrificatie/zero-emission en autonome voertuigen/robots, data en sensortechnologie op het gebied van agri en food.

Vakbeurs Openbare Ruimte, Utrecht, Nederland

25.09 - 26.09.2024

Wil je weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen voor jou als professional in de openbare ruimte van belang zijn? De hele markt is gedurende twee dagen op één plek voor jou verzameld. Vakbeurs Openbare Ruimte is hét totaalevenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte.

Tijdens de beurs kan je aanschuiven bij hoogwaardige lezingen over uiteenlopende thema's en vraagstukken. Zo leer je in een inspirerende omgeving alles over de laatste trends en ontwikkelingen.