VAKBEURZEN

De beursstand van STIHL

We zijn regelmatig aanwezig op vakbeurzen. Beleef STIHL producten zelf en kom meer te weten over nieuwe producten en innovaties. Hier vind je alle actuele datums van de vakbeurzen waar we aanwezig zullen zijn. Zo weet je precies wanneer je ons kan bezoeken op onze beursstand.

Vakbeurs Openbare Ruimte, Utrecht, Nederland

22.09 - 23.09.2021

Wil je weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen voor jou als professional in de openbare ruimte van belang zijn? De hele markt is gedurende twee dagen op één plek voor jou verzameld. Vakbeurs Openbare Ruimte is hét totaalevenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte.


Tijdens de beurs kan je aanschuiven bij hoogwaardige lezingen over uiteenlopende thema's en vraagstukken. Zo leer je in een inspirerende omgeving alles over de laatste trends en ontwikkelingen.

Meesters in de tuin, Cuijk, Nederland

14.10.2021

Meesters in de tuin biedt een platform waar ruim 50 partners kennis en inspiratie delen met professionele gebruikers zoals hoveniers en architecten.

Ieder jaar in oktober zetten deze partners kennis en inspiratie centraal tijdens het jaarlijkse Meesters in de Tuin event in het Inspyrium te Cuijk. Op donderdag 14 oktober 2021 gaat het event opnieuw door en STIHL is er bij!

Vakbeurs Agribex, Brussel, België

8.12 - 12.12.2021

Agribex is de grootste professionele indoorbeurs voor akkerbouw, veeteelt en groenvoorziening in België.

Op de beurs krijg je niet alleen de kans in een ontspannen sfeer collega’s uit de volledige landbouwsector te ontmoeten, maar kan je bovendien zeer gericht toeleveranciers aanspreken met jouw specifieke wensen, verwachtingen en aankoopplannen.

De editie van 2021 focust zich op Smart Farming, real time management in de varkenshouderij en live workshops in samenwerking met de Thomas Moore hogeschool.