Grondboren / grondboormachines

FilterIconFilteren

Gebruiker
Type toepassing
Aandrijving
Prijs
1 van 1 Producten

Accessoires


STIHL GRONDBOREN EN GRONDBOORMACHINES VOOR EFFECTIEVE BOORKLUSSEN


Bij de aanleg van omheiningen, bij aanplantingen en het nemen van grondmonsters maken de STIHL grondboren het werk voor jou een stuk lichter. Met het geschikte boorgereedschap kan je ook in moeilijke ondergronden gemakkelijk aarde uitgraven.
STIHL GRONDBOREN VOOR EFFECTIEVE EN SNELLE BORINGEN IN DE AARDE


Je wil gaten maken en je wil dat zo eenvoudig, precies en tijdbesparend doen? Dan is het tijd voor een palenboor van STIHL. Met onze grondboren kun je veel plannen bijzonder gemakkelijk en snel uitvoeren:  • Als je palen wil zetten voor een omheining of een geraamte (bijvoorbeeld van speeltoestellen)

  • Als je plantgaten voor bomen maakt

  • Als je schachten voor afwatering maakt

De mobiele en stevige STIHL grondboren voor professionals overtuigen elke keer weer dankzij hun comfortabele hantering, hun doordachte techniek en al die tijd die je ermee bespaart. Het maakt niet uit hoe hard de ondergrond is die jij wil bewerken: met onze handmatig bediende grondboren voer je in elke situatie een precieze boring uit en dat helemaal volgens jouw wensen en plannen. STIHL grondboormachines dringen zelfs met het grootste gemak door een ondergrond met veel stenen. Daarvoor zorgen de scherpe boorpunten en de assen die voorzien zijn van snijmessen. Als je de boor uit de grond trekt, blijft de weggehaalde aarde in deze snijmessen zitten. Op die manier kan je ook bodemmonsters nemen.KOOP IK EEN ÉÉNMANS GRONDBOOR OF TWEEMANS GRONDBOORMACHINE?


STIHL benzinegrondboren zijn verkrijgbaar met verschillende vermogens en in verschillende uitvoeringen. De flexibele eenmans grondboor met krachtige STIHL 4-MIX-motor kan je flexibel gebruiken zonder hulp. Je bedient de handmatige grondboor heel comfortabel met de multifunctionele greep. Voor een gezondheidsvriendelijke bediening en extra veiligheid beschikt de boor over een trillingsgedempt greepkader en over de QuickStop-boorrem. Die brengt je machine onmiddellijk tot stilstand als de boor in de grond blijft vastzitten.


De tweemans grondboormachines zijn geschikt voor bijzonder zware bodems. Dankzij hun enorm krachtige motor worden zelfs de moeilijkste opdrachten snel en grondig uitgevoerd. Ook tweemans grondboormachines beschikken over de QuickStop-boorrem, in dit geval met een extra stopschakelaar voor de tweede operator.

DIEPER, SNELLER, BREDER: MET DE ACCESSOIRES VOOR DE HANDMATIGE GRONDBOOR

Je wil je grondboor van STIHL nog flexibeler gebruiken, optimaliseren voor bijzondere klussen of een component toevoegen? Geen probleem: Bij de accessoires voor grondboren vind je wat je zoekt voor al je plannen en voor verschillende grondwerken in de tuin- en landschapsbouw.