Waterstofzuigers / alleszuigers

Accessoires


STIHL WATERSTOFZUIGERS VOOR EEN EFFICIËNTE REINIGING


Bouwstof, metalen splinters, aangeveegd vuil of vloeistoffen verwijder je in een handomdraai. Met een krachtige alleszuiger van STIHL pak je reinigingsklussen snel, grondig en met een druk op de knop aan.
ZUIVERE OPLOSSING: ALLESZUIGERS VAN STIHL


Om fabriekshallen, werkruimten of laboratoria schoon te maken heb je het juiste gereedschap nodig. Grof vuil of stof kan je nog vrij eenvoudig verwijderen met een stofzuiger, maar bij uitgelopen vloeistoffen of vochtig vuil is dat een heel ander verhaal. Dan is een waterstofzuiger van STIHL de beste keuze. Dan heb je snel weer schone vloeren.


WATERSTOFZUIGERS VOOR ALLE GELEGENHEDEN


STIHL alleszuigers overtuigen bij alle toepassingen met een efficiënte reiniging die zichtbaar zuivere en hygiënische vloeren oplevert. Wij hebben verschillende modellen in de aanbieding, zodat je voor jouw behoeften zeker een machine vindt die optimaal bij je past. Ze zijn altijd universeel inzetbaar bij droog en nat vuil.


Met onze lichte waterstofzuiger kun je al alle reinigingsklussen op verschillende oppervlakken effectief en comfortabel uitvoeren. De combivloerzuigmond zorgt er bijvoorbeeld voor dat je onmiddellijk van gladde oppervlakken zoals tegels of laminaat kunt overschakelen op ruwe oppervlakken zoals tapijt. Het volstaat om de trapschakelaar met de voet te bedienen terwijl je aan het werk bent. Bovendien hebben de machines een blaasfunctie waarmee je moeilijk toegankelijke plaatsen reinigt. Om die te gebruiken moet je de zuigmond alleen maar in een daarvoor voorziene opening aan de achterkant steken.


Als je grotere ruimten in de werkplaats of bedrijfshallen moet reinigen, zijn onze bijzonder krachtige industriële stofzuigers de juiste keuze. Die modellen beschikken over een enorme zuigkracht en een groot containervolume, en zijn tegelijkertijd in elke situatie comfortabel en eenvoudig te hanteren.


Door het geïntegreerde meervoudige filtersysteem dat bij al onze alleszuigers is ingebouwd, ben je er altijd zeker van dat grof en fijn stof altijd goed wordt afgescheiden. Zonder regelmatige reiniging zouden de filters aan kracht verliezen. Daarom zit in alle alleszuigers een geïntegreerd reinigingssysteem. Zodra de sproeikopprofielen gesloten zijn en er een filterreinigingsknop wordt ingedrukt, begint de automatische reiniging. Daarna is de machine weer helemaal klaar voor gebruik.


INDUSTRIËLE STOFZUIGERS MET INSCHAKELAUTOMAAT


Naast de basisuitvoering kan je onze alleszuigers ook aankopen als variant met inschakelautomaat. Die herken je aan de letter ‘E’ in de naam van het model. Onze modellen met inschakelautomaat hebben een stopcontact aan de zuiger, waarmee je bijvoorbeeld je handcirkelzaag of je schuurmachine voor de afwerking direct aan de machine kunt aansluiten. Schakel je elektrische gereedschap in en start de industriële stofzuiger op. Stof of splinters verdwijnen op die manier onmiddellijk nadat ze ontstaan door de zuigslang naar de verzamelbak en hoeven niet achteraf verwijderd te worden.


ACCESSOIRES VOOR ALLESZUIGERS


STIHL nat- en droogzuigers zijn echte manusjes-van-alles en hebben elke vermogenskracht. Met de juiste accessoires kan je je machine zelfs nog veelzijdiger en krachtiger maken. Bijvoorbeeld met speciale zuigmonden voor uiteenlopende toepassingen, verschillende verlengingsbuizen en adapters en extra zuigslangen. In het deel accessoires voor alleszuigers vind je een overzicht van alle praktische extraatjes.