Innovatie en technologie

Ontdek wat de beproefde STIHL kwaliteit kenmerkt en hoe de STIHL technologie professionals helpt om beter te presteren.

Verbeterde prestaties – beproefde STIHL kwaliteit 

Wij weten dat prestaties en betrouwbaarheid essentieel zijn voor je werk en om je projecten succesvol af te ronden. Daarom richten we ons erop nooit tevreden te zijn en de grenzen van het mogelijke altijd kritisch te bekijken. Alleen zo kunnen wij je altijd de beste tools, oplossingen en machines garanderen om je werkzaamheden te vergemakkelijken en bij te dragen aan een unieke werkervaring.

STIHL TECHNOLOGIE. VOOR IEDEREEN DIE BUITEN WERKT.

We hebben nog meer innovaties paraat: onze BGA 300 biedt je een nieuw geluidsverminderingssysteem voor een stille werking en de MSA 300 is de eerste kettingzaag van STIHL met een gebruiks- en meldingscockpit. De emissievrije TSA 230 accudoorslijper is ook geschikt voor werkzaamheden binnenshuis en de geïntegreerde wateraansluiting bindt stof onmiddellijk.

Jouw partner voor professionele toepassingen

De STIHL dealer is je partner voor professionele toepassingen. Dankzij een grote knowhow en ervaring helpt de dealer je bij de keuze van de juiste machines en biedt hij een eersteklas klanten- en onderhoudsservice. Vind een STIHL dealer bij jou in de buurt en overtuig jezelf.

Veilig werken met STIHL

Drie mannen in beschermende uitrusting voor een voertuig met geopende bagageruimte vol met STIHL accumachines

Veilig en gezond werken

STIHL hecht veel waarde aan veilig werken en bescherming van de gezondheid. Wij informeren je over de belangrijkste beschermende maatregelen en veiligheidsmaatregelen, zodat jij en je medewerkers zorgeloos en gezond kunnen werken.

Van top tot teen goed beschermd

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VOOR PROFESSIONALS UIT ELKE SECTOR.

Of het nu gaat om tuinbouw- en hoveniersbedrijven, de bosbouw of de bouwsector – STIHL biedt je innovatieve oplossingen om het professionele werk te vereenvoudigen en te verbeteren. Ontdek hier welke technologieën en innovaties op dit moment relevant zijn voor je branche.

Keuzehulp

Chaînes et guide-chaînes STIHL sur une souche d’arbre en forêt, en arrière-plan un arbre fraîchement scié

Zaagketting en geleider kiezen

Vind in een paar stappen de juiste ketting en geleider voor je professionele kettingzaag of hoogsnoeier.

 

 

Pictogram e-mail

De STIHL nieuwsbrief voor professionals

In onze STIHL nieuwsbrief lees je regelmatig alles over onze krachtige producten, diensten en evenementen voor professionele gebruikers.

Meer diensten