HOGEDRUKREINIGERS

Toepassingsgebied
LandbouwTuin / perceelonderhoud
Aandrijving
Werkdruk
Max. waterdebiet
Netspanning
Prijs
Actie
10 Artikel(s)
10 van 10 Producten

Accessoires

HOGEDRUKREINIGERS VAN STIHL TEGEN HARDNEKKIG VUIL

Voor privé of professioneel gebruik: Als je grondig en efficiënt hardnekkig vuil wilt verwijderen, zit je met STIHL hogedrukreinigers altijd goed. Comfortabel en effectief.

STIHL HOGEDRUKSPUITEN: DOORDACHT, ERGONOMISCH EN VEELZIJDIG

STIHL biedt je een uitgebreid assortiment van krachtige reinigingsmachines voor verschillende toepassingen als particuliere of professionele gebruiker. Het aanbod gaat hierbij van de machines voor het eigen terrein en de modellen voor commerciële toepassingen op werkplaatsen tot professionele reinigers voor de landbouw en de bosbouw, gemeenten of de bouwsector. Kies afhankelijk van het doel en de frequentie tussen hogedrukreinigers uit de compacte klasse, de middenklasse of de professionele klasse.

Het verbruik van de aparte modellen varieert tussen 1,7 en 6,5 kW. De werkdruk ligt tussen minimaal 10 en 100 bar en maximaal 35 en 220 bar. De maximale watercapaciteit in liter per uur is 440 l bij het kleinste en 1130 l bij het grootste model.

Bij elke hogedrukspuit met koud water kan je dankzij de doordachte techniek je werk comfortabel en effectief uitvoeren. Want de verschillende modellen beschikken ondanks de onderlinge verschillen in gewicht en vermogen allemaal zonder uitzondering over:

  • een stevige pompkop uit aluminium of messing
  • een stekkerkoppeling voor de sproeiers (je vervangt die zonder gereedschap)
  • een geïntegreerde accessoirehouder, zodat je mobieler kan werken
  • een roterende snelkoppeling (verhindert dat de slang verdraait)
  • de mogelijkheid om de waterdruk te regelen
  • een stille, krachtige inductiemotor

De ‘PLUS-modellen’ zijn bovendien uitgerust met een geïntegreerde slanghaspel, waarmee je de slang bijzonder eenvoudig kunt af- en oprollen.

HOGEDRUKREINIGERS COMPACTKLASSE

Als er door de weersomstandigheden en door een constante belasting hardnekkig vuil ontstaat, wordt het tijd om de zaken in eigen handen te nemen. Bijvoorbeeld met een handige STIHL hogedrukreiniger uit de compacte klasse. Met zijn wendbare en eenvoudig te bedienen gereedschappen kan je in een handomdraai sterk vervuilde tegels reinigen, tuinmeubels reinigen, wandelpaden schoonmaken of je wagen opnieuw laten glanzen. Praktische comfortfuncties zorgen ervoor dat die reinigingsklussen zo aangenaam mogelijk worden. En bovendien kan je je machine uit de compactklasse van de hogedrukreinigers gemakkelijk transporteren en opbergen.

HOGEDRUKREINIGERS MIDDENKLASSE

Je bent een kritische huiseigenaar die de beste hogedrukreiniger zoekt voor tuin en woning of je hebt professioneel een hogedrukspuit nodig? Met een STIHL hogedrukreiniger uit de middenklasse krijg je ook bij grote percelen of commerciële toepassingen in werkplaatsen of hotels op het einde van een werkdag alles meteen weer schoon. Onze allrounders schitteren met hun ruimere bereik en hun hogere waterdruk. Je hebt zelfs vaak niet eens het volle vermogen nodig: afhankelijk van het oppervlak en de graad van vervuiling kan je de werkdruk gemakkelijk verlagen. Zo bespaar je water en pak je gevoelige oppervlakken voorzichtig aan. Bovendien hou je de druk via de geïntegreerde manometer altijd in het oog. Met ons doseersysteem voor reinigingsmiddelen meng je bovendien net die hoeveelheden reiniging- of onderhoudsmiddelen die je nodig hebt.

HOGEDRUKREINIGERS VOOR PROFESSIONALS

Onze hogedrukreinigers uit de professionele klasse bieden je de beste ergonomie en een uitgebreide uitrusting, in combinatie met een maximaal vermogen en een langere duurzaamheid. Deze effectieve krachtpatsers zorgen altijd voor voldoende waterdruk, zodat je ook tegen uitdagingen op vlak van reiniging in de landbouw, in gemeenten, bosbouwbedrijven of in de bouwsector opgewassen bent. Je regelt de druk en de waterstroom direct aan het pistool van de STIHL hogedrukspuit en past het sproeivermogen vlot aan de omstandigheden aan. Door de bijzondere duurzame en onderhoudsarme motoren en pompeenheden kan je met de professionele klasse hogedrukreinigers ook de zwaarste reinigingsklussen en de dagelijkse belastingen zonder problemen aan.

REINIGING- EN ONDERHOUDSMIDDELEN EN PRAKTISCHE ACCESSOIRES

Bij bijzonder hardnekkig vuil is een reiniging met zuiver water en hoge druk vaak niet voldoende. Dan wordt het tijd om je hogedrukreiniger te combineren met de STIHL reinigings- en onderhoudsmiddelen. Van allesreiniger tot gespecialiseerde reinigers: wij bieden je voor elk oppervlak en elke toestand een effectief middel. Goed om te weten: STIHL let er bij alle producten op dat ze goed afbreekbaar en dus milieuvriendelijk zijn en zacht zijn voor je machines. Met ons ruime assortiment accessoires kan je je machines nog beter uitrusten en ze voor nog meer zaken gebruiken. Breid je reinigingsmachine uit en vul ze waar nodig aan met een wasborstel, een oppervlaktereiniger, een reinigingsset voor voertuigen, opzetstukken voor de snelkoppeling, speciale sproeiers en nog veel meer. Alle accessoires voor hogedrukreinigers en de verschillende reinigings- en onderhoudsmiddelen kan je terugvinden.