RE 130 PLUS
HOGEDRUKREINIGERS

RE 130

 • Bijzonder krachtige en robuuste hogedrukreiniger voor in huis en tuin
 • Met slanghaspel voor praktische opslag van de hogedrukslang
 • 9 m lange hogedrukslang met stalen bewapening en snelkoppeling
 • Bijzonder lange spuitlans met zachte handgreep voor comfortabel werken
 • Opbergvakken opzij om sproeimonden en kabels te bewaren
 • Inductiemotor en hogedrukpomp van aluminium
 • Max. druk
  150-170 bar
  Max. waterdebiet
  500 l/u
  Lengte hogedrukslang
  9 m
  € 446,00
  Recyclage bijdrage inbegrepen
  Kies product
  Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
  Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.
  Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

  Krachtige hogedrukreiniger van 135 bar met slanghaspel

  Dankzij de STIHL RE 130 PLUS hogedrukreiniger profiteren particuliere gebruikers van hoge reinigingsprestaties om hun vuile terrassen, trappen of tuinmeubelen te reinigen. Een duurzame inductiemotor en de robuuste aluminium hogedrukpomp genereren een maximale druk van 170 bar wat een effectieve reiniging garandeert. De RE 130 PLUS van STIHL is uitgerust met een lange lans die het mogelijk maakt om comfortabel te werken in een staande positie. Hij is ook voorzien van een 9 m lange hogedrukslang van gewapend staal. De antidrilkoppeling op het hogedrukpistool met zachte handgreep verhindert het verdraaien van de hogedrukslang tijdens het werken.

  Met de opbergstand berg je de hogedruklans rechtstreeks op de STIHL RE 130 PLUS op tijdens pauzes. In het op de zijkant gemonteerde opklapbare opbergvak, met geïntegreerde ruimte voor de sproeiers en de voedingskabel, kan je de sproeiers en de voedingskabel direct en veilig opbergen. De aluminium telescoopgreep, een draaggreep en de geïntegreerde transportwielen vergemakkelijken het transport van de STIHL RE 130 PLUS hogedrukreiniger. Dankzij de ingebouwde haspel, met aluminium kabelgeleider, kan je de hogedrukslang direct op het apparaat opbergen om ruimte te besparen.

  Dankzij de optioneel beschikbare accessoires, zoals de STIHL RA 110 vlakreiniger, kan je veel soorten reinigingstaken uitvoeren met je STIHL RE 130 PLUS elektrische hogedrukreiniger.

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Hogedrukslang
  Hogedrukslang met stalen wapening
  Praktisch bergvak
  Praktisch bergvak
  Softgrip
  Softgrip

  Technische details

  Max. druk150-170 bar 1)
  Max. waterdebiet500 l/u
  Lengte hogedrukslang9 m
  Gewicht, bedrijfsklaar21,2 kg
  Geluidsvermogenniveau86 dB(A) 2)

  Service en advies