STIHL kettingzaag in een handomdraai uit met het professioneel Hexa zaagsysteem. De kit bevat alle accessoires die je daarvoor nodig hebt: 2 Hexa zaagkettingen, een Rapid Hexa vijl en een vijlgreep uit hout om de kettingen te slijpen.


De passende kit voor je STIHL machine en jouw situatie is verkrijgbaar bij je STIHL dealer.

"/>

Upgrade Kits

Accessoires

Upgrade Kits om de prestaties van je professionele kettingzaag te verbeteren en je andere STIHL machines te optimaliseren


Om je STIHL machines optimaal te blijven gebruiken, bieden we Upgrade Kits aan, die slijtonderdelen zoals kettingen bevatten, waarmee je je STIHL machines kan optimaliseren voor specifieke toepassingsgebieden. Voor toepassingen in de professionele bosbouw en houtoogst zijn bijvoorbeeld een hoog zaagvermogen en een maximale effectiviteit doorslaggevende factoren. Daarom biedt STIHL nu verschillende Upgrade Kits aan.


Het gepatenteerde Hexa zaagsysteem van STIHL zet een nieuwe maatstaf op het vlak van zaagvermogen, slijpen en levensduur. Met onze Hexa Upgrade Kits rust je je STIHL kettingzaag in een handomdraai uit met het professioneel Hexa zaagsysteem. De kit bevat alle accessoires die je daarvoor nodig hebt: 2 Hexa zaagkettingen, een Rapid Hexa vijl en een vijlgreep uit hout om de kettingen te slijpen.


De passende kit voor je STIHL machine en jouw situatie is verkrijgbaar bij je STIHL dealer.