Accessoires voor snoeischaren / takkenscharen / takkenzagen / snoeizagen

Accessoires


TUINGEGEREEDSCHAP CORRECT ONDERHOUDEN MET TAKKENZAAG EN SNOEISCHAAR ONDERDELEN


Met de uitrusting voor onze hoogwaardige tuin- en bosbouwgereedschappen blijft de kwaliteit van je lemmeten optimaal, zorg je voor een veilig transport en bereik je gemakkelijk hoge takken.




GESCHIKTE ACCESSOIRES VOOR HOOGWAARDIG TUINGEGEREEDSCHAP


Als je bomen verzorgt in de tuin- en landschapsplan of regelmatig in de eigen tuin je planten snoeit, gebruik je zeker ook graag hoogwaardig handgereedschap. Want met een tuinschaar, takkenschaar of takkenzaag van STIHL ben je er zeker van dat je je snoeiwerk effectief kunt uitvoeren. Bij ons vind je gereedschappen voor alle toepassingen, die optimaal passen bij de dikte of de staat van het te snoeien materiaal. Bovendien hebben we voor jou verschillende accessoires voor snoeizagen, tuinscharen, takkenscharen en takkenzagen in het aanbod. Daarmee hou je je gereedschap in topvorm en kan je het comfortabel opbergen of verhoog je de reikwijdte tijdens het werk.



AANSCHERPEN MET TUIN- EN TAKKENSCHAAR ONDERDELEN


Onze professionele tuin- en boomscharen zijn messcherp. Maar bij intensief gebruikt komt ook bij de beste scharen het moment waarop het lemmet niet meer met de gewone scherpte reageert. Ook hier helpen we je graag bij je werk.



Met de juiste takkenschaar en -zaag onderdelen kan je in een handomdraai weer zuiver en plantvriendelijk werken.  Hiervoor bevelen wij bijvoorbeeld onze slijp- en wetsteen aan, waarmee je niet alleen takkenscharen, tuinscharen en heggenscharen hun vroegere scherpte kan teruggeven, maar ook sikkels, vilijzers en bijlen. In slechts twee fasen, die je met een beetje oefening snel onder de knie hebt. Eerst vlak je met de kant met grove korrel afwijkingen en kerven uit, daarna werk je de snede af met een fijnere kant van het slijpgereedschap.  Je gebruikt hierbij het beste wat water en olie, want dan gaat het slijpen soepel en zuiver. Als je veel verschillende snijgereedschappen bezit, is ons uitgekiende ergonomisch ontworpen 3-in-1 aanscherpgereedschap zeker interessant. Hiermee slijp je bijlen en messen net zo effectief als een takkenschaar.



BOOMZAGEN EENVOUDIG VERLENGEN, TUINSCHAAR VEILIG OPBERGEN


Met onze telescopische stelen verleng je de actieradius van je telescopische takkenzaag tijdens het uitdunnen van takken tot wel 5 meter. Span gewoon je telescopische zaag in met de spanhefboom en je kan al een stuk hoger. De stevige aluminium stangen kan je traploos verstellen en ze hebben een rubberen greep. Voor het transport van tuinscharen bevelen wij onze gordeltas uit stevig leer aan. Op die manier draag je die veilig aan de gordel en heb je hem altijd onmiddellijk bij de hand.



ACCUPOWER MET DE GTA 26 SNOEIZAAG


Het constante vermogen van onze STIHL GTA 26 accusnoeizaag wordt gewaarborgd door de STIHL lithiumionaccu. Informeer je over het ruime aanbod van alle accu-accessoires die het werk lichter maken. Daaronder vallen onder meer accuboxen, accudraagtassen of ons draagsysteem.