Drukspuiten / nevelspuiten

FilterIconFilteren

Accessoires


NEVEL- EN DRUKSPUITEN VAN STIHL: ZAAIEN, ONDERHOUD EN BESCHERMING


Met onze krachtige STIHL vernevelaars kan je krachtensparend en precies zaad, granulaat, mest of onkruidverdelgers verstrooien, ook op moeilijk terrein.
MET DRUK- EN NEVELSPUITEN PLANTEN BESCHERMEN EN VERZORGEN


Kies voor STIHL drukspuiten en vernevelaars als je struiken, bloemen, fruit of groenten effectief moet beschermen en voor een goede groei moet zorgen. Alle STIHL druk en nevelspuiten kan je met het geschikte accessoire aan je eigen behoeften aanpassen. Of je nu een gelegenheidsgebruiker bent of een professional: Met STIHL sproeiapparaten en nevelspuiten kan je nog ruimere zones aan en ben je nog flexibeler uitgerust.


STIHL DRUKSPUITEN VOOR MEER PRECISIE, NEVELSPUITEN VOOR MEER REIKWIJDTE


Of je nu een plantenspuit nodig hebt of een onkruidspuit, dat hangt helemaal af van wat gedaan moet worden en wat je zelf nodig hebt. Met een handsproeiapparaat werk je blad voor blad heel zuiver, bij individuele planten en volledige laagstamculturen. Je kan handsproeiers bijvoorbeeld uitstekend gebruiken bij bloembakken en potplanten, stekjes, perken met sier- en groenteplanten en bij kleine struiken en bomen. Drukspuiten voor de tuin overtuigen door een hoge precisie. Daarmee kan je aparte en gevoelige planten nauwkeurig en heel gericht behandelen met beschermingsmiddelen of meststoffen. De bijzondere precisie van het spuitmechanisme is te danken aan de geïntegreerde spuitmond. Ze verstuift de betreffende vloeistof in grote druppels en voorkomt dat er een grote sproeiwolk ontstaat. Zo belanden mest of onkruidverdelgers precies waar ze thuishoren. Door de lage afdrijving kan je sproeiapparaten ook doelgericht onkruid bestrijden, zonder dat de planten in de buurt eronder lijden. De machines transporteren de betreffende vloeistof zonder motor maar met een pomp naar de gewassen en kunnen dus ook in binnenruimte gebruikt worden. Ons assortiment sproeiapparaten omvat kleine handsproeiapparaten, sproeiapparaten onder hoge druk en rugsproeiers voor professionele toepassingen.

STIHL vernevelaars helpen je efficiënt te werken, onder meer bij het professionele werk in de landbouw, bij de fruitteelt of in de wijngaard. Met een rugdrukspuit, die je op de rug kan dragen met enkelvoudige multifunctionele greep kan je in korte tijd op grote oppervlakken vloeistoffen, granulaten of zaaigoed verdelen. Daardoor zijn ze ook krachtensparend als je ze gebruikt op steile hellingen en op moeilijke terreinen. Daarbij is ook de zorgvuldige ergonomie bij alle modellen nuttig: Hoogwaardige gordels en voorgevormde rugplaten passen zich aan jouw individuele anatomie aan. De STIHL rugsproeiers worden aangedreven door een benzinemotor, die met een ventilator een luchtstroom tot stand brengt. Deze luchtstroom zet je planten en struiken in beweging. Zo bereik je met de grote sproeiwolken ook de onderkant van diepere bladerlagen even goed als de hoge delen van de planten.


ACCESSOIRES VOOR STIHL NEVEL- EN DRUKSPUITEN


Gebruik ook de uitgebreide accessoires voor STIHL druk- en nevelspuiten voor het optimale gebruik in ruimte- en laagstamculturen. Daardoor zijn er nog veel meer toepassingen mogelijk voor je vernevelaar in de teelt van groenten, fruit en sierplanten en in boomkwekerijen en wijngaarden. Accessoires voor nevelspuiten zijn onder meer een aanbouwset voor de drukpomp en een extra geoptimaliseerde heupgordel. Het assortiment accessoires voor STIHL sproeiapparaten is bijzonder uitgebreid. Het bevat extra spuitmonden zoals vlakstraalmonden en vorkmonden, telescopische stangen voor een groter werkbereik, een spatscherm voor een nog lagere afdrijving of speciale drukkleppen.