Praktische informatie voor professionals

Hier vind je informatie over machineparkbeheer en financiering, alsook een kijkje achter de schermen bij STIHL. Bovendien doe je interessante kennis op over de belangrijkste aspecten van veiligheid op het werk.

Iemand zit met een laptop aan een bureau in een werkplaats.

Machineparkbeheer

STIHL connected is een digitale oplossing om je apparaten en machines te beheren. Je kan er je dagelijkse werk slim en efficiënt mee organiseren. Zo haal je elke dag weer het beste uit je machines. Intuïtief, kostenbesparend en met weinig moeite.

Iemand zit met een laptop aan een bureau in een werkplaats.

Financiering voor professionals

Ben je op zoek naar een alternatief voor kopen? Ontdek de STIHL financieringsoplossing. Een lange termijn huuraanbod op maat dat je toegang geeft tot het hele STIHL assortiment voor de prijs van een eenvoudige huur. Vraag ernaar bij je STIHL dealer!

Kijk achter de schermen

Achter de schermen bij STIHL

Kom alles te weten over de productie en de praktijk bij STIHL en mis onze exclusieve kijkjes achter de schermen niet. We geven je interessante achtergrondinformatie over het verloop van de productie van accu's en zaagbladen bij STIHL.

best practice

Best practice

Hier krijg je exclusieve inzichten in de praktische toepassing van de STIHL oplossingen - van STIHL connected tot innovatief energiebeheer in de tuin- en landschapsarchitectuur.

Jouw partner voor professionele toepassingen

De STIHL dealer is je partner voor professionele toepassingen. Dankzij een grote knowhow en ervaring helpt de dealer je bij de keuze van de juiste machines en biedt hij je een eersteklas klanten- en onderhoudsservice. Vind een STIHL dealer bij jou in de buurt en overtuig jezelf.

Drie mannen in STIHL veiligheidsuitrusting naast een voertuig met geopende bagageruimte

Veilig werken

STIHL hecht veel waarde aan veilig werken en bescherming van de gezondheid. Wij informeren je over de belangrijkste beschermende maatregelen en veiligheidsmaatregelen, zodat jij en je medewerkers zorgeloos en gezond kunnen werken.

Van top tot teen goed beschermd

Keuzehulp

Chaînes et guide-chaînes STIHL sur une souche d’arbre en forêt, en arrière-plan un arbre fraîchement scié

Zaagketting en geleider kiezen

Vind in een paar stappen de juiste ketting en geleider voor je professionele kettingzaag of hoogsnoeier.

 

 

Pictogram e-mail

De STIHL nieuwsbrief voor professionals

In onze STIHL nieuwsbrief lees je regelmatig alles over onze krachtige producten, diensten en evenementen voor professionele gebruikers.

Meer diensten