STIHL financiering voor professionals

Lange termijn huuroplossing voor professionals

accu pro

Ben je op zoek naar een alternatief voor kopen? Ontdek de STIHL financieringsoplossing.

Een lange termijn huuraanbod op maat dat je toegang geeft tot het hele STIHL assortiment voor de prijs van een eenvoudige huur.

Wat zijn de voordelen van lange termijn huur?

  • Meer liquiditeit: maandelijkse afbetalingen geven financiële ruimte omdat hoge eerste investeringen wegvallen. Je bepaalt zelf de looptijd: 24 of 36 maanden.
  • Steeds de nieuwste technologie: aan het einde van het contract lever je de machines terug aan je STIHL dealer. Zo kan je je machinepark steeds vernieuwen met de nieuwste machines.
  • Eenvoudig op te starten: samen met de dealer stel je het pakket van machines samen en aan de hand van de offerte ontvang je binnen enkele minuten een voorstel van de maandelijks te betalen huursom. Indien je het huurcontract wenst af te sluiten, dient er enkel nog goedkeuring van de financiële partner aangevraagd te worden. Dit duurt gemiddeld 20 minuten.
  • Voorspelbaarheid: Er is ook de mogelijkheid om onderhoudskosten en andere diensten te integreren in de maandelijkse huursom. Zo sta je nooit voor verrassingen. Vraag je dealer naar de mogelijkheden.

Proefproject

STIHL financiering is een proefproject dat met een aantal dealers is opgezet. Elke dealer kan echter op elk moment instappen in het project om deze dienst aan te bieden. Vraag er dus naar bij jouw STIHL dealer.