Bouw zelf houten meubels

Bomen omhakken en takken verwijderen? Je STIHL kettingzaag kan nog zoveel meer! Ook creatieve projecten kunnen met zijn hulp goed uitgevoerd worden. Van constructies om tuinmateriaal op te bergen, tafels en stoelenlampen en lantaarns tot andere houten meubels: hier vind je inspiratie over praktische en mooie meubels die je zelf kan bouwen - onze projecten zijn haalbaar voor zowel gevorderden als beginners.

Opbergplaatsen voor tuinmateriaal 

Met een zelfgebouwde opbergruimte vind je je tuingereedschap altijd op de juiste plek en netjes terug - een eenvoudige manier om het overzicht te bewaren.

Zelf een tafel en stoelen maken

Met een beetje handigheid kan je zelf een houten tafel en stoelen maken - en een heel eigen blikvanger creëren voor je terras, balkon of tuin.

Zelf lampen en lantaarns maken

Zelfgemaakte lampen en lantaarns geven je tuin een sfeervolle gloed - ook perfect voor de herfst en de winter. Ontdek hoe!

Andere meubels

Of het nu gaat om een privacyscherm, een opslag voor brandhout of een zandbak - er zijn vrijwel geen grenzen aan je creativiteit als het gaat om zelf bouwen rond je huis en tuin. Bekijk onze instructies en begin met bouwen.

Meer voor tuinliefhebbers