€ 60,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Vlakreiniger RA 90: snel reinigen van middelgrote oppervlakken


De STIHL RA 90 vlakreiniger is een handig accessoire dat je met je elektrische hogedrukreiniger van STIHL kan gebruiken, of je nu een veeleisende thuisgebruiker of een professional bent. Het is zeer geschikt voor het effectief en voorzichtig reinigen van middelgrote oppervlakken rond het huis en in de tuin. Dankzij de twee standaard meegeleverde koppelingen monteer je de RA 90 vlakreiniger van STIHL snel en gemakkelijk aan de lans van je STIHL hogedrukreiniger.


De vlakreiniger biedt een diameter van 255 mm en leent zich bijvoorbeeld goed voor het reinigen van je terrassen. Binnenin de borstelkrans zorgen twee roterende vlakstraalsproeiers voor het spatvrij reinigen van vlakke oppervlakken. De drukregeling pas je eenvoudig aan met een draaiknop. Zo kan je de reinigingskracht aanpassen en moeiteloos het gewenste resultaat bereiken. Een extra handgreep op de STIHL RA 90 vlakreiniger zorgt voor een comfortabele hantering bij het reinigen van verticale oppervlakken, zoals gladde muren.


De STIHL RA 90 vlakreiniger is compatibel met de elektrische hogedrukreinigers STIHL RE 80 tot STIHL RE 170 PLUS.

  • Voor snel, spatvrij reinigen van middelgrote oppervlakken
  • Voor gebruik in combinatie met een hogedrukreiniger
  • Inclusief drukregeling
  • Diameter van 255 mm
  • Voor RE 80 – RE 170 PLUS
  • Vlakreiniger RA 90

    Service en advies