€ 569,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Gewicht13 kg
Voor vlakken tot ca.1500 m²
Veegcapaciteit2900 m²/h

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

KG 770 veegmachine: voor grote oppervlakken

Met de STIHL KG 770 mechanische veegmachine kunnen professionele en particuliere gebruikers grote oppervlakken binnen en buiten grondig reinigen: waterdichte cementdekvloeren, oppervlakken van straatstenen of stoeptegels enzovoort. Uitgerust met een STIHL MultiClean PLUS veegsysteem verwijdert de machine het meest diverse vuil met een veegbreedte van 77 cm. De extra bezemrol van de STIHL KG 770 neemt zelfs het fijnste stof op. De omringende afdichtingsrand, in combinatie met een luchtfilter, vangt het rondvliegende stof op. De ronde borstels steken zijdelings uit voor een onberispelijk veegresultaat, zelfs langs muren of randen. De borstelneerhouders verbeteren de veegprestaties nog meer.

Het transmissiemechanisme, met optimale krachtverdeling, en de ergonomisch gevormde 2-voudig verstelbare rubberen duwhendel, zorgen voor een gemakkelijke, moeiteloze bediening. Zelfs bij het achteruitrijden draaien de ronde borstels naar binnen om te voorkomen dat het vuil wordt uitgeworpen. Beschermkappen ter hoogte van het transmissiemechanisme van de borstels beschermen ze tegen vuil, stof en water.

Met de 8-voudige centrale hoogteverstelling kan je de veegmachine KG 770 snel aanpassen aan het te reinigen oppervlak en ook de hoogte van de borstelharen aanpassen. De robuuste haren van de ronde borstels zijn gemaakt van slijtvast nylon voor een lange levensduur. Ze genieten een garantie van vier jaar. Je kan de duwhendel van de machine gemakkelijk verwijderen om ze verticaal op te bergen.

KG 770 veegmachine

Service en advies