€ 349,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

WP 300 waterpomp: voor wateroverdracht met een middelhoog debiet

Met de WP 300 waterpomp van STIHL verpomp je heel gemakkelijk water. In de landbouw kan je ze bijvoorbeeld gebruiken om zoet water te onttrekken uit meren, rivieren, sloten of vijvers, om gecultiveerde gebieden te irrigeren of om een ongewenste waterophoping weg te pompen. De STIHL WP 300 waterpomp is geschikt voor middelhoge debieten. Ze biedt een maximaal uitgangsvermogen van 616 liter/min. voor een maximale zuighoogte van 7 m en een totale opvoerhoogte tot 33 m.



De robuuste WP 300 waterpomp van STIHL wordt aangedreven door een krachtige viertaktbenzinemotor. Bij koude kan je het opstartproces vereenvoudigen door de choke eenmaal te activeren. Het stabiele frame van de zelfaanzuigende pomp zorgt voor een uitstekende stabiliteit op diverse ondergronden en beschermt de motor tegen beschadiging. Met behulp van klemmen sluit je de slangen eenvoudig aan op de vul- en uitlaatopeningen met 2" aansluitingen. Bij het opzuigen van water wordt de STIHL WP 300 waterpomp door een aanzuigfilter beschermd tegen verontreiniging door vuildeeltjes in het water. Deeltjes tot slechts 6 mm kunnen worden aangezogen en het risico op verstopping van de pomp blijft laag.



Bij het onttrekken van oppervlaktewater moeten de plaatselijke voorschriften in acht worden genomen.

WP 300 waterpomp

Uitrusting

Oliesensor beschermt tegen olietekort
Oliesensor beschermt tegen olietekort
Antivibratiesysteem
Antivibratiesysteem
STIHL EHC-motor
STIHL EHC-motor

Technische details

MotortypeEHC 605.0
Vermogen4,4 kW
Cilinderinhoud212 cm³
Nominaal toerental3600 omw./min.
Tankinhoud3,6 l

Service en advies