€ 99,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Zaagbladlengte20 cm
Nominale spanning10,8 V
Gewicht1 kg
Geluidsdrukniveau67 dB(A)
Geluidsdrukniveau (Norm 2022)72 dB(A)

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Accugras- en buxusschaar HSA 26: lichte gras- en buxusschaar voor het snoeien van gras en struiken

De accugras- en buxusschaar STIHL HSA 26 is geschikt voor snoei- en onderhoudswerk in privétuinen, zelfs in geluidsgevoelige gebieden. Je kan ze gebruiken als heggenschaar om je kleinere, groenblijvende heggen en kleinbladige sierstruiken zoals buxussen te verzorgen, maar ze is ook zeer geschikt voor het bijsnijden en onderhouden van je gazonranden.

De STIHL HSA 26 is uitgerust met een struikmes en een grasmes. De geoptimaliseerde geometrie van het druppelvormige struikmes, met een snijlengte van 20 cm (zwaardbeschermer inbegrepen), biedt een betere grip van fijne takken in de messen. Voor het trimmen van gras of randen gebruik je het grasmes. De snijbreedte van 12 cm (inclusief zwaardbeschermer) zorgt voor efficiënte snedes. Je vervangt de messen in een handomdraai zonder gereedschap. De bedieningshandgreep met geoptimaliseerde ergonomie zorgt voor een veilige en gemakkelijke bediening van de machine, die amper 0,8 kg weegt (zonder accu). Met de optioneel verkrijgbare telescoopsteel werk je ook rechtopstaand comfortabel. De laadindicator met 4 leds geeft met één druk op de knop de resterende laad- en werktijd weer.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoelang je nog kan werken met je accugras- en buxusschaar STIHL HSA 26, maar ook om te weten hoelang het duurt om de gebruikte lithium-ion-accu weer op te laden.

Opmerking: de accu STIHL AS 2 van het STIHL AS systeem is niet compatibel met het vorige model STIHL HSA 25. Je kan hem wel gebruiken met de accusnoeizaag STIHL GTA 26.

accu gras- en buxusschaar HSA 26

Service en advies