€ 33,60
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

CARE & CLEAN KIT PLUS VOOR iMOW® ROBOTMAAIERS EN GRASMAAIERS – Voordeelpakket: VOOR EEN SNELLE EN ZACHTE REINIGING

De Care & Clean Kit is ideaal als je een iMOW® robotmaaier of een klassieke STIHL grasmaaier gemakkelijk en effectief wilt onderhouden. Door de behuizing, de maaieenheid en het iMOW® dockingstation regelmatig te reinigen, verleng je de levensduur van je machine en houd je haar prestaties op peil.

De STIHL Care & Clean Kit bevat alles wat je nodig hebt om je grasmaaier te reinigen en onderhouden:

 • STIHL Multiclean 500 ml
 • Reinigingsborstel met schraper
 • 2 x microvezeldoek
 • Draagtas

STIHL Multiclean is een universeel reinigingsmiddel waarmee je alle kunststof-, metalen, rubberen en gelakte oppervlakken zacht, snel en doeltreffend kan reinigen. Het pH-neutrale en NTA-vrije product verwijdert vuilresten volledig, zelfs de meest hardnekkige, en is bijzonder zacht voor de verschillende oppervlakken. Organisch vuil zoals plantenresten, pollen of insecten, maar ook sporen van luchtverontreiniging verwijder je gemakkelijk en doeltreffend. Je kan de STIHL reinigingsborstel met schraper gebruiken om grof vuil te verwijderen. Spuit STIHL Multiclean gewoon direct op de maaieenheid. Voor de behuizing of het dockingstation gebruik je best de STIHL microvezeldoek, die je vooraf met het product hebt ingespoten. Gebruik vervolgens een vochtige doek om los vuil en resten van het reinigingsmiddel te verwijderen.

Wij raden je aan om werk- of veiligheidshandschoenen te dragen tijdens het reinigen.

 • Reinigings- en onderhoudsset voor iMOW® robotmaaiers en STIHL grasmaaiers
 • Effectieve reiniging van de behuizing, de maaieenheid en het iMOW® dockingstation
 • Praktische spuitfles met pH-neutrale en NTA-vrije STIHL Multiclean
 • Verwijdert ook hardnekkig vuil op een grondige en zachte manier
 • STIHL Care & Clean Kit Plus voor iMOW® robotmaaiers en grasmaaiers

  Ingrediënten volgens de detergentenverordening:

  Multispray

  C11-14 ALKANE, PARAFFINUM LIQUIDUM, BUTANE, PETROLATUM, PROPANE, RAPESEED OIL, ISOBUTANE, CALCIUMDINONYLNAPHTHALENESULPHONATE, OLEOYL SARCOSINE, ISOPENTANE, BHT

  Deze link bevat tabellen met de overeenkomst tussen de INCI-namen, de namen van de Europese Farmacopee en de CAS-nummers.

  Service en advies