€ 159,90
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Telescopische lans: tot 4 m extra werkbereik voor het reinigen van moeilijk bereikbare oppervlakken

De STIHL telescopische lans is een praktisch accessoire voor hogedrukreinigers. Hij is ontworpen om moeilijk toegankelijke plekken te bereiken en te reinigen. Met zijn gereedschaps- en traploos verstelbare lengte van 1,57 m tot 4 m is de telescopische lans een praktisch hulpmiddel voor het reinigen van bijvoorbeeld gevels, daken of serres. Zijn lage gewicht van amper 2,9 kg, de rubberen handgreep en de meegeleverde draaggordel maken het werk comfortabel en minder vermoeiend.

Het geïntegreerde hogedrukpistool van de telescopische lans is voorzien van een snelkoppeling, zodat je hem in een handomdraai kan aansluiten op je hogedrukreiniger. Bovendien monteer je de telescopische lans voor verschillende toepassingen snel en eenvoudig via een bajonetaansluiting op de verschillende optioneel verkrijgbare STIHL accessoires, zoals de vlakreiniger STIHL RA 110 of de STIHL wasborstel. Naast de accessoires voor elke toepassing heeft de telescopische lans een instelbare werkhoek. Zo kan je nog efficiënter werken.

De telescopische lans is compatibel met de elektrische hogedrukreinigers STIHL RE 80 tot STIHL RE 170 PLUS en met de accuhogedrukreinigers STIHL REA 60 PLUS tot STIHL REA 100 PLUS.

Service en advies