Voor een perfect gazon, zonder moeite

Ontdek ze bij je STIHL dealer

Interesse in het sterk maaiwerk van onze nieuwe generatie robotmaaiers? Neem dan contact op met een STIHL dealer in je buurt. Deze adviseert je zoals je van een STIHL professional mag verwachten en kan de iMOW® robotmaaier zelfs voor je installeren. Als je je robotmaaier jaarlijks door een STIHL dealer laat onderhouden krijg je ook nog eens tot 5 jaar garantie.

Op zoek naar persoonlijk advies van een STIHL dealer?

VOORDELEN VAN DE IMOW® ROBOTMAAIER

De iMOW® laadt op in een dockingstation, op de achtergrond spelen vader en zoon voetbal op het gras

Indrukwekkende flexibiliteit

Met de MY iMOW® app heb je zowel thuis als onderweg comfortabel toegang tot je iMOW® via smartphone of tablet om je robotmaaier overal met gemak te bedienen. Voor meer flexibiliteit kan je individuele actieve tijden toevoegen, maaischema's aanmaken en maaigegevens in realtime opvragen. Dankzij korte, efficiënte maaitijden zorgt de iMOW® voor minder maaitijd en meer vrije tijd.

Een man zit op tuinmeubelen. Op de voorgrond een Alexa. Op de achtergrond een iMOW EVO die de tuin automatisch maait.

Goede communicatie, intelligente aansturing

iMOW® en iMOW® EVO kan je aansluiten op smart home-apparaten zoals Alexa van Amazon om ze zo gemakkelijk met spraakbediening aan te sturen. De nieuwe generatie iMOW® heeft ledstrips voor en achter om de status weer te geven. De iMOW® EVO modellen beschikken bovendien over een matrix-display, dat de communicatie dankzij geanimeerde symbolen nog eenvoudiger maakt.

Een iMOW® EVO vanuit vogelperspectief op een perfect onderhouden gazon.

Perfect gemaaid

De iMOW® is een betrouwbare robotmaaier voor een gezond en perfect onderhouden gazon. Het nieuwe maaisysteem met bijzonder duurzame messen zorgt voor een nauwkeurig maaibeeld. Dankzij de elektrische maaihoogteverstelling via de MY iMOW® App kan je eenvoudig en heel nauwkeurig een bepaalde graslengte instellen. De iMOW® kan ook probleemloos hellingen tot 40% aan (45% bij de EVO-modellen).

Accessoires

Diensten van dealers en Support Portal

STIHL dealers

Ga langs bij je dealer en geniet van:

  • Competent advies:
    Informeer je bij een gespecialiseerde dealer in jouw buurt.
  • Uitstekende service:
    Geniet van uitgebreid onderhoud en klantenservice.
  • Vrijblijvend testen:
    Ervaar zelf welke machine het beste bij je past.