€ 37,80
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Smart Connector 2 A: Voor een professioneel machineparkbeheer


De STIHL Smart Connector 2 A is de perfecte uitbreiding van het STIHL connected assortiment vooral voor de professionele gebruikers.


De initiële verbinding met de besturingseenheid van de machine levert je extra machinegegevens op, zoals toerentalinformatie. Die kunnen dan geanalyseerd worden in het STIHL connected Portal. In combinatie met de geïntegreerde realtime klok profiteer je ook van betrouwbare en precieze gegevens, onafhankelijk van de synchronisatiefrequentie. De extra analysemogelijkheden stellen je in staat om inzicht te krijgen in het gebruik en de staat van je materiaal, om je activiteiten beter te plannen, een waardevolle basis te leggen voor de optimalisatie van het gebruik van je machinepark en zo de efficiëntie van al je activiteiten te verhogen.


Met de geïntegreerde knop en een led kan je de status van de machine gemakkelijk controleren. Zo kan je direct zien wanneer een komend onderhoud gepland is of controleren of er een fout actief is. Dit voorkomt ongewenste storingen van de machine bij een volgend gebruik, terwijl je minder afhankelijk wordt van je smartphone. Met de knop kan je ook tijdens het gebruik incidenten registreren, zoals een bot mes. Deze informatie kan je aanvullen met andere gegevens in de STIHL connected App, die je collega’s in de werkplaats kunnen bekijken nog voor de machine ‘s avonds wordt teruggebracht.


De STIHL Smart Connector 2 A is snel en eenvoudig te installeren op de daarvoor voorziene plaats in de machinebehuizing en in gebruik te nemen. Heb je een groot machinepark, dan is deze kortere installatietijd bijzonder waardevol.

De stroomvoorziening wordt betrouwbaar verzekerd door een krachtige knoopcel en door extra stroom die tijdens het gebruik door de accu van de machine wordt geleverd.


De Smart Connector 2 A is enkel compatibel met bepaalde professionele accuproducten van STIHL, zoals de accubosmaaier STIHL FSA 135, de accucombimotor STIHL KMA 135, de accuheggenschaar op steel STIHL HLA 135 of de accuhoogsnoeier STIHL HTA 135.


STIHL Smart Connector 2A

Technische details

Lengte61 mm
Breedte40 mm
Hoogte15 mm
Gewicht40 g
RadionormBluetooth 5.1

Service en advies