€ 564,00
inbegrepen € 0,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Telescopische accu heggenschaar op steel

Met een totale lengte van 330 cm is de accuheggenschaar op steel STIHL HLA 86 ideaal voor het onderhouden van hoge heggen en struiken, maar ook voor planten vlak bij de grond. De machine spreekt zowel tuin- en landschapsverzorgers, maar ook gemeentelijke werkers en conciërges aan met haar uitstekende ergonomie die ze dankt aan haar lichtgewicht vierkante telescoopsteel. Hiermee kan je zonder gereedschap het werkbereik van de machine met 70 cm vergroten. De dubbelzijdig geslepen messen verzekeren onberispelijke snoeiresultaten. Ze worden aangedreven door een EC-motor die zo stil is dat je de machine zonder problemen in geluidsgevoelige omgevingen zoals woonwijken kan gebruiken.

De draaibare mesbalk kan je parallel met de steel klappen voor een gemakkelijk transport en tot max. 115° draaien (van -45° tot +70°). De bedieningsgreep heeft een hendel voor automatische vergrendeling. Hij is zeer gemakkelijk te hanteren, zowel voor links- als voor rechtshandigen. Om op elk moment efficiënt te kunnen werken, is de handgreep voorzien van een antislipbescherming.

Alle accumachines van het STIHL AP systeem zijn ontworpen voor professionele gebruikers en voor dagelijks gebruik, zelfs bij slecht weer. Daarom zijn ze voorzien van een beproefde bescherming tegen spatwater. De effectiviteit wordt bewezen door strenge interne tests. De spatwatertest is onder andere gebaseerd op de IPX4-standaard.

 • Machine zonder accu en zonder lader
 • Professionele accuheggenschaar voor het landschapsonderhoud
 • Traploos toerental voor kop-, zijde- en bodemsnit
 • Gereedschapsloze instelling van stanglengte mogelijk met klemmof
 • Bijzonder hoog bereik door telescoopstang met lager gewicht
 • Hoog snijvermogen door dubbelzijdig geslepen mes
 • HLA 86 accuheggenschaar op steel

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  HLA 86
  Perfect uitgebalanceerde machine
  HLA 66
  Intuïtieve bedieningshendel
  HLA 66
  Dubbelzijdig geslepen messen

  Technische details

  Totale lengte330 cm
  Geluidsdrukniveau80 dB(A) 1)
  Gewicht4,8 kg 2)
  Meslengte50 cm
  Nominale spanning36 V

  Service en advies