€ 119,00
inbegrepen € 0,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

HSA 30 accuheggenschaar: om kleine en middelgrote heggen rond het huis gemakkelijk te snoeien

De uiterst lichte en stille STIHL HSA 30 accuheggenschaar is ideaal voor het snoeien van heggen en het onderhouden van privétuinen. Ze maakt indruk met haar compacte structuur, ergonomisch ontwerp en uitstekende balans.

De perfecte combinatie van de elektromotor, het intelligente energiebeheer van de accu en de lasergesneden, diamantgeslepen, geharde messen zorgt voor uitzonderlijke snoeiprestaties – vooral voor jonge scheuten. De STIHL HSA 30 is bovendien uitgerust met een dubbele handgreep, die een eenvoudige en veilige bediening garandeert. Om de machine te starten, druk je gewoon tegelijk de schakelaars op de beugelhandgreep en de achterste handgreep in. Die laatste is bovendien voorzien van rubberen oppervlakken voor een goede grip, ongeacht de werkpositie. De opgeschroefde zwaardbeschermer beschermt de messen tegen beschadiging, bijvoorbeeld wanneer je langs de grond of muren snoeit. De STIHL HSA 30 heeft een handig ophangoog op de achterste handgreep voor een veilige en compacte opslag.

De accuheggenschaar heeft een snoeilengte van 45 cm.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoe lang je nog kan werken met je HSA 30 accuheggenschaar, maar ook om te weten hoe lang het duurt om de gebruikte accu weer op te laden.

 • Machine zonder accu en zonder lader
 • Lichte accuheggenschaar met hoog zaagvermogen
 • Voor het trimmen van struiken en hagen in de omgeving van de woning
 • Nauwkeurig snoeien dankzij lasergesneden, diamantgeslepen en geharde messen
 • Opgeschroefde zwaardbescherming voor een eenvoudige hantering
 • HSA 30 accuheggenschaar

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Ledaanduiding van het laadniveau
  Ledaanduiding van het laadniveau
  Mesbescherming
  Mesbescherming
  Ophangopening
  Ophangopening

  Technische details

  Meslengte45 cm
  Nominale spanning10 V
  Gewicht2 kg
  Geluidsdrukniveau80 dB(A) 1)
  Geluidsvermogenniveau90 dB(A) 2)

  Service en advies