Binnenkort verkrijgbaar
€ 489,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product

ⓘ Veiligheidsinstructies

Het is noodzakelijk om instructies te krijgen en op te volgen om de gevaren van werken met een kettingzaag te leren inzien en inschatten. Draag ook steeds correct persoonlijke beschermingsmiddelen.

Ontdek hier onze video's met gebruiksadvies

MS 212 benzinekettingzaag: krachtig en handzaam

Als particulier haardhout zagen, professionele werkzaamheden in de tuinbouw of de landschapsverzorging verrichten, kleine onderhoudsklusjes uitvoeren of houtconstructies maken, met de krachtige STIHL MS 212 benzinekettingzaag breng je al deze taken tot een goed einde. Zelfs het vellen van kleine bomen is geen probleem voor deze machine.

De krachtige STIHL 2-MIX-motor biedt uitstekende zaagprestaties bij een laag energieverbruik. Het STIHL antivibratiesysteem beschermt je spieren en gewrichten. Met de eenhendelbediening bedien je alle functies van de MS 212 met slechts één hand. Dankzij de longlife-luchtfilter kan je de kettingzaag langdurig efficiënt gebruiken zonder de filter te moeten reinigen. Bij werkzaamheden in de sneeuw kan je de machine uitrusten met speciale polyamidefilters. Dankzij de verstelbare carburateur is de kettingzaag geschikt voor gebruik op verschillende hoogtes. De MS 212 is een krachtige en comfortabele machine.

De stijve klauw maakt je werk nog eenvoudiger dankzij een goede grip op het hout. Zo maak je gemakkelijk precieze zaagsneden. Als je je werk moet onderbreken, start je de STIHL kettingzaag in een handomdraai weer op dankzij de combihendel met stopfunctie. Met de zijdelingse kettingspanner span je de ketting gemakkelijk en veilig aan.

De STIHL MS 212 benzinekettingzaag is bovendien uitgerust met een diagnoseapparaat voor een eenvoudiger onderhoud. Je STIHL dealer ontvangt zo alle noodzakelijke informatie over het machinemodel, de bedrijfstijden en de reparatie- en onderhoudsinstructies.

 • Krachtige benzinekettingzaag voor het zagen van brandhout en voor terreinonderhoud
 • Voor privégebruikers en handwerkers
 • Eenvoudige bediening dankzij eenhendelbediening en de stopfunctie
 • Heel comfortabel werken door STIHL 4-punt-antivibratiesysteem
 • Gereedschapsloze tankdop om eenvoudig te tanken
 • Via het diagnoseapparaat is diverse informatie over de werking van de machine beschikbaar
 • MS 212 benzinekettingzaag

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Combischakelaar met stopknopfunctie
  Combischakelaar met stopknopfunctie
  Zijdelingse kettingspanning
  Zijdelingse kettingspanning
  Gereedschapsloze tankdop
  Gereedschapsloze tankdop

  Technische details

  Zaagbladlengte35-40 cm
  Cilinderinhoud38,6 cm³
  Vermogen1,8/2,5 kW/pk
  Gewicht4,6 kg 1)
  Vermogensgewicht2,4 kg/kW

  Service en advies