Accu kettingzagen / accu motorzagen

FilterIconFilteren

Toepassingsgebied
Gebruiker
Aandrijving
Zaagbladlengte
Prijs
8 van 8 Producten

Accessoires

STIHL ACCUKETTINGZAGEN: OVERTUIGEND STIL EN COMFORTABEL

STIHL accu kettingzagen zijn ideaal voor zaagwerkzaamheden rond het huis, in de tuin of op bouwterreinen. De krachtpatsers van de 36V-klasse overtuigen door hun stille werking en comfortabele hantering.

WAAROM EEN ACCU KETTINGZAAG KOPEN?

Overweeg je een accu kettingzaag te kopen? Ontdek waarom dit een slimme keuze is. Een kettingzaag op batterij biedt tal van voordelen voor zowel amateur als professioneel gebruik. Met een boomzaag op batterij geniet je van draadloze mobiliteit, waardoor je gemakkelijk kan werken zonder gedoe met verlengsnoeren of brandstof. Dit maakt het ideaal voor gebruik in de tuin of op afgelegen locaties.

Bovendien zijn accu kettingzagen milieuvriendelijk en produceren ze minder lawaai en trillingen dan benzine-aangedreven modellen, waardoor ze comfortabeler zijn om mee te werken en geschikt zijn voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen.

Door een accu kettingzaag te kopen, investeer je in een veelzijdig gereedschap dat geschikt is voor verschillende zaagklussen, van het snoeien van takken tot het omhakken van bomen.

DE VOORDELEN VAN EEN ACCU KETTINZAAG

Elektrische kettingzagen met een accu zijn de perfecte oplossing als je mobiel, stil en emissievrij wilt zagen. Deze handzame apparaten zijn vooral geschikt voor particulieren en voor hoveniers. Het voordeel van emissievrij werken, juist ook in gesloten ruimten, is vooral voor ambachtslieden nuttig. Maar ook boomverzorgers waarderen de voordelen van de STIHL accumotorzagen. Of je nu voorraden brandhout aanlegt of hout nauwkeurig op maat zaagt, het brede productassortiment van STIHL biedt draadloze accu kettingzagen voor de meest uiteenlopende toepassingen en werkgebieden.

De apparaten zijn compact, robuust en eenvoudig te bedienen. Door het geringe gewicht kan je comfortabel en krachtbesparend werken. Een boomzaag op batterij is ideaal voor het onderhoud van terreinen, het vellen en snoeien van fruitbomen, het zagen van brandhout en voor de boomverzorging. Let op: de motorzagen voor boomverzorging zijn speciaal ontwikkeld voor werkzaamheden in de boom en dienen uitsluitend te worden gebruikt door professionele boomverzorgers.

Dankzij de geavanceerde 36V-accu's kan je met een STIHL accu motorzaag rekenen op krachtige motoren. Zo kan je hout in de tuin snel en eenvoudig uit de weg ruimen. Nog een voordeel: de kettingzagen op accu werken stil en zijn daarom uitermate geschikt voor professioneel groenonderhoud op lawaaigevoelige plekken in ziekenhuizen, parken of woonwijken.

WAT KOST EEN ACCU KETTINGZAAG?

Benieuwd naar de prijs van een accu kettingzaag? Bij ons vind je betaalbare opties om een accukettingzaag te kopen. Of je nu een hobbyist bent of een professional, een kettingzaag op batterij is een handig gereedschap voor het zagen van bomen en takken. Met een boomzaag op batterij geniet je van draadloze vrijheid en milieuvriendelijkheid.

De kosten van een accu motorzaag variëren afhankelijk van het merk, de kracht en de functies. Bij ons vind je een ruime selectie accu kettingzagen. Of je nu op zoek bent naar een krachtige machine voor zwaar werk of een compacte optie voor lichtere klussen, wij hebben wat je nodig hebt. Bekijk ons assortiment en ontdek de mogelijkheden om een accu kettingzaag te kopen die past bij jouw behoeften en budget.

WAT IS EEN ACCU KETTINGZAAG OP STEEL?

Een accu kettingzaag op steel, ook bekend als een telescopische accu kettingzaag, is een handig gereedschap voor het snoeien van bomen en struiken op hoogtes die moeilijk bereikbaar zijn met traditionele kettingzagen. Bij STIHL noemen we dit een hoogsnoeier. Met een telescopische accu kettingzaag kun je eenvoudig takken trimmen en bomen onderhouden zonder dat je een ladder hoeft te gebruiken.

Deze accu kettingzaag op steel is soms uitgerust met een telescopische steel die je kan verlengen om extra hoogtes te bereiken, en dankzij het gebruik van een accu is hij draadloos en gemakkelijk te gebruiken zonder gedoe met verlengsnoeren of brandstof.

Of je nu een professionele tuinman bent of een enthousiaste hobbyist, een accu kettingzaag op steel biedt de perfecte oplossing voor het onderhoud van bomen en struiken in je tuin. Bij STIHL vind je hoogwaardige hoogsnoeiers die voldoen aan de hoogste normen van prestaties en betrouwbaarheid.

KRACHTIGE ACCU'S

Het hart van elke STIHL boomzaag op batterij wordt gevormd door een elektrische motor die wordt gevoed door een lithium-ion-accu. De 36V-spanning maakt de omzetting van hoge elektrische stromen mogelijk en zorgt in combinatie met de intelligente motorregeling voor hoogwaardige zaagprestaties. Het geringe aantal elektrische componenten maakt de apparaten compact en licht.

Of je nu struiken in de tuin terugsnoeit of een grotere hoeveelheid hout wilt zagen: de verschillende accusystemen van STIHL bieden je afhankelijk van de toepassing de optimale mix van kracht en uithoudingsvermogen. De verwisselbare accu kan gemakkelijk in alle compatibele STIHL apparaten van hetzelfde accusysteem worden geplaatst. Voor professionals zijn er extra krachtige accu's van STIHL. De hoge energiewaarde van deze accu's is geschikt voor langere gebruiksintervallen. In ons overzicht van de acculoop- en laadtijden kan je zien hoe lang je met je STIHL accumotorzaag kan werken en hoe lang de geplaatste accu nodig heeft om op te laden.

DOORDACHTE STANDAARD EXTRA'S BIJ BOOMZAGEN OP BATTERIJ

De kettingzagen op batterij van STIHL combineren gebruiksgemak, eenvoudige bediening en intelligente eigenschappen. Tot de standaarduitrusting behoren de ergonomische softgrip, het STIHL antitrillingssysteem, het zonder gereedschap werkende snelspansysteem voor de ketting, de zelfactiverende kettingrem STIHL QuickStop Super en het STIHL Ematic-systeem voor het doelgerichte transport van kettingolie. Bijzonder praktisch voor jou: je kan het oliepeil te allen tijde aflezen op de doorzichtige olietank.