€ 129,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Nominale spanning36 V
Gewicht2,3 kg
Blaaskracht9 N 1)
Max. luchtsnelheid55 m/s
Max. luchtsnelheid60 m/s

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Accubladblazer BGA 57: licht en gemakkelijk te hanteren dankzij zijn in de lengte verstelbare blaaspijp

De compacte accubladblazer STIHL BGA 57 is een onmisbare hulp voor tal van veeleisende taken in je privéomgeving. Gebruik hem bijvoorbeeld om bladeren, gras en ander vuil gemakkelijk te verwijderen van kleine oppervlakken rondom het huis. Met een gewicht van amper 2,3 kg (zonder accu) is de STIHL BGA 57 bijzonder licht en handzaam. Hij is ook zeer stil, zodat je zonder problemen kan werken in geluidsgevoelige omgevingen. De compacte accubladblazer is compatibel met alle accu’s van het STIHL AK systeem.

De bladblazer is uitgerust met een rubberen handgreep die goed in de hand ligt en een comfortabel te bedienen is. De op drie niveaus in de lengte verstelbare blaaspijp met ronde blaasmond kan je bovendien gemakkelijk aanpassen aan je lichaamslengte. Zo spaar je je rug tijdens het werk. Ook de slanke vorm van de accubladblazer STIHL BGA 57 maakt het werk comfortabeler en minder vermoeiend. Dankzij het ophangoog onderaan de machine hang je de machine veilig aan de muur. De optioneel verkrijgbare STIHL vlakke blaasmond brengt een hoge luchtsnelheid tot stand, wat bijvoorbeeld het verwijderen van natte of zware bladeren vergemakkelijkt. In onze video zetten we de voordelen van de STIHL BGA 57 op een rijtje.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoelang je nog kan werken met je accubladblazer STIHL BGA 57, maar ook om te weten hoelang het duurt om de accu AK 20 weer op te laden.

Accu bladblazer BGA 57

Service en advies