€ 129,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Nominale spanning10,8 V
Gewicht1,2 kg
Geluidsdrukniveau75 dB(A)
Geluidsvermogenniveau86 dB(A)
Trillingswaarde links2,9 m/s² 1)

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Mini kettingzaag GTA 26: hoog zaagvermogen, onberispelijk resultaat bij het snoeien

De mini kettingzaag op accu STIHL GTA 26 wordt aangedreven door lithium-ion-accu’s van het STIHL AS systeem. Deze hand kettingzaag is geschikt voor het snoeien van bomen en struiken en voor boomonderhoud in privétuinen. Met de STIHL 1/4"-PM3 zaagketting kan je bovendien krachtige snedes maken, wat het versnipperen van groenafval en het maken van houtconstructies veel gemakkelijker maakt. Daarnaast garandeert de mini hand kettingzaag onberispelijke snoeiresultaten en een snelle voortgang van het werk.

De slipvaste bedieningshandgreep van de mini kettingzaag op accu zorgt voor een uitstekende werkergonomie. De flexibele beschermkap beschermt je handen. Dankzij het kettingwieldeksel en de vleugelmoer vervang je de ketting van de mini hand kettingzaag STIHL GTA 26 in een handomdraai en zonder gereedschap, wat het onderhoud van de machine aanzienlijk vergemakkelijkt. Daarnaast is de STIHL GTA 26 mini kettingzaag zeer handig voor het maken van je eigen interieurdecoraties, zoals een stijlvolle lamp van takken of een rustiek bijzettafeltje.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoelang je nog kan werken met je mini handzaag, maar ook om te weten hoelang het duurt om de gebruikte mini kettingzaag accu weer op te laden.

Opmerking: de lithium-ion-accu STIHL AS 2 van het STIHL AS systeem is ook compatibel met de accugras- en buxusschaar STIHL HSA 26. Houd er echter rekening mee dat hij niet compatibel is met het vorige model STIHL HSA 25 (permanent uit het assortiment).

WAT IS DE BESTE MINI KETTINGZAAG?

Op zoek naar de beste mini kettingzaag voor jouw klussen? Bij het kiezen van de ideale mini kettingzaag zijn er verschillende belangrijke criteria om rekening mee te houden. Hoewel er geen elektrische of benzine mini kettingzagen zijn (alleen op accu), heb je eigenlijk niet meer nodig dan een accu.

Een van de belangrijkste overwegingen is het zaagvermogen. De beste mini kettingzaag moet voldoende krachtig zijn om door verschillende materialen te zagen, zoals hout of takken. Ook is het comfort en de ergonomie van de kettingzaag van belang. Let op de ligging in de hand en het gewicht, zodat je comfortabel kunt werken, vooral bij langdurig gebruik.

Een mini kettingzaag op accu biedt vaak voldoende vermogen voor klein onderhoudswerk zonder de noodzaak van benzine. Dit maakt ze milieuvriendelijker en gemakkelijker in het onderhoud. Onze accu's bieden een langdurige levensduur en korte oplaadtijd voor optimaal gebruiksgemak.

Een mini hand kettingzaag kan een handig hulpmiddel zijn. Een mini kettingzaag op accu biedt over het algemeen voldoende vermogen en efficiëntie voor diverse zaagklussen. Kies de beste mini kettingzaag op accu die voldoet aan jouw specifieke behoeften en je bent klaar om aan de slag te gaan!

GTA 26 accusnoeizaag

Service en advies